Primarul Băluță vrea să aprobe proiecte uriașe înainte să piardă majoritatea în Consiliul Local

Proiectele de hotărâri sunt programate în ultima ședință a Consiliului Local în actuala componență, în care PSD e majoritar. În noua componență a Consiliului Local, PSD a pierdut majoritatea, având doar 11 consilieri din totalul de 27, în timp ce USRPLUS are 9, iar PNL – 5. Alți doi consilieri sunt de la PMP, scrie G4Media.

 

Părinții ar putea primi câte 1500 de lei pentru cheltuieli destinate educației

 

 

Dacă vor fi aprobate în ședința de azi, proiectele vor greva o mare parte a bugetului Primăriei Sectorului 4 din anii următori, fără ca noua majoritate USRPLUS – PNL să le poată stopa.

 

De notat că proiectele nu au fost postate pe site-ul primăriei, în dezbatere publică, ci au fost trimise consilierilor locali cu o zi înainte să fie discutate.

 

Cresc salariile pentru bugetari cu 15% pentru funcționarii de la președinție, guvern și parlament

 

Astfel, în plină pandemie dublată de criză economică, primarul Daniel Băluță vrea să construiască un patinoar olimpic de 59 de milioane de lei în sector.

 

Sume uriașe sunt prevăzute pentru transformarea unor clădiri ale primăriei în creșe și grădinițe, cele mai scumpe proiecte fiind în strada Enache Ion (12 milioane de lei) și strada Caporal Grigore Marin (10 milioane de lei).

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed