Primarul Sectorului 6, frustrat că nu există o comunicare cu Nicuşor Dan

Primarul Sectorului 6 a declarat la RFI că îl „frustrează extraordinar” să vadă cum trece timpul şi nu se poate apuca de anumite proiecte, pentru că nu există o comunicare cu primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

 

Anchetă la Jandarmerie în cazul protecției oferite lui Alexandru Cumpănașu în 2019

 

„Aştept ca primarul general să facă odată o întâlnire cu primarii de sector, că tot întârzie să o facă şi i-am trimis multe semnale că e mare nevoie de o astfel de discuţie, inclusiv ieri l-am rugat să facă această întâlnire, ca să decidem dacă ne organizăm sub forma unei organizaţii de dezvoltare intercomunitară, aşa cum specifică o condiţionalitate, pentru a putea primi fonduri europene sau suntem fiecare pe cont propriu. Eu mă pot organiza, dar nu vreau ca să scap ocazia să lucrăm integrat şi aici doar primarul general poate să ne aducă pe toţi la masă. Sau ne vedem fără el, dacă nu ne aduce pe toţi la masă. Şi i-am cerut încă o dată, este a treia oară când îi cer acest lucru şi probabil că o va face, mă aştept să o facă, să decidem ce facem cu această asociaţie de dezvoltare intercomunitară, pentru că din ea trebuie să facem parte noi şi trebuie să facă parte şi Ilfovul, care are nu ştiu câte localităţi”, a precizat Ciprian Ciucu.

 

Merkel dă vina pe Trump pentru violențele de la Capitoliu: Imaginile m-au înfuriat

 

Ceea ce vreau să subliniez e că am încredere în Nicuşor Dan, este foarte bine intenţionat şi competent. Singura chestiune pe care ar trebui să o îmbunătăţească, cel puţin în relaţia cu mine, este această comunicare, doar în scopul coordonării şi pentru nimic altceva, să lucrăm împreună pentru oameni”, a încheiat el.

 

Reamintim că, recent, Ciprian Ciucu spunea că Nicuşor Dan nu-i răspunde la telefon, precizând că în această perioadă primarul general al Capitalei a fost inabordabil.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed