AcasăMoney&PeoplePrimul român care investește la Hollywood! Este producător executiv al unui film...

Primul român care investește la Hollywood! Este producător executiv al unui film cu Armand Assante

Un român investește la Hollywood! Afaceristul Dragoș Sprînceană, unul dintre românii de succes peste ocean, este producător executiv al viitorului film ce-l are în distribuție pe celebrul Armand Assante.

”Don Q” este regizat de Caudio Bellante și va avea premiera anul viitor, conform imdb.com, unde găsim numele investitorului român.

Deși Sprînceană (43 de ani) și Assante (73 de ani) s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii și îi leagă o frumoasă prietenie, iconul cinematografiei are o strânsă legătură cu România unde a venit de câteva ori. În lunga sa filmografie (amintim superproducții precum: ”Hoffa”, ”Gotti”, ”Judge Dredd”, ”Mambo Kings”, ”American Gangster”) se află două pelicule cinematografice filmate aici, ”The Wanderers: The Quest of the Demon Hunter” și ”California Dreamin’ (Nesfârșit)”. Film distins cu Premiul ”Un certain regard ”la a 60-a ediție a Festivalului de la Cannes. Assante a fost nominalizat de trei ori la Globul de Aur și a primit un Emmy (”cel mai bun actor”- Gotti, 1996).

Dragoș Sprînceană, primul român care investește la Hollywood. Este producător executiv al unui film cu Armand Assante

Afacerist influent peste ocean, românul ce a ajuns să aibă cea mai mare companie de TIR-uri de marfă din Statele Unite, însăși viața lui Dragoș Sprînceană este un savuros scenariu de film.

Ba chiar are în plan propriul film biografic, anunță tribuna.us, ziarul românilor din Chicago, USA, o producție care să inspire și să-i motiveze pe cei care caută să reușească imposibilul în viață. Dragoș Sprînceană a început ca model în prezentări vestimentare, animator în show-uri de televiziune estivale ale Pro TV, barman, apoi în Statele Unite salvamar și agent imobiliar.

Povestea sccesului afaceristului român va face subiectul unui viitor film

Afacerist discret și influent în sferele politicii, departe de activitățile sociale din comunitățile românești din SUA, în două decenii de muncă peste ocean, Dragoș Sprînceană a reușit mai mult decât a visat. Conform tribuna.us, astăzi, cele 1500 de camioane ale sale sunt de întâlnit pe toate autostrăzile din SUA, are peste 1000 de angajați în Illinois, Florida și Arizona, iar terminalul principal al companiei – rodul unei investiții de 20 milioane de dolari-, a fost recent inaugurat la Elgin.

Pe lângă afacerile sale, este membru în Comitetul Executiv al Partidului Republican din Palm Bech, Florida, organizație unde are dese întâlniri cu oameni din Camera Reprezentanților și Senat, local și național.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.