Pro Tv și-a anunțat grila de toamnă! De când încep show-urile și serialele vedetă

0

Astăzi, Pro Tv și-a anunțat grila de toamnă din care nu puteau lipsi serialele Vlad, Las Fierbinți, dar și Visuri la Cheie ori Masked Singer.

”În această toamnă, la PRO TV, vom avea mai mult divertisment, mai mult umor, mai multe producții locale și informații obiective. Grila de toamnă din acest an este despre diversitate și un mix perfect creat prin dedicarea și angajamentul unei echipe extrem de puternice. Mai mult, trebuie să subliniez faptul că PRO TV are planuri și investiții pe termen lung, așa că am folosit această oportunitate, lansarea grilei, pentru a evidenția acțiunile noastre clare în consolidarea portofoliului nostru de conținut premium, am făcut de asemenea și investiții în stațiile secundare prin achiziționarea de drepturi de difuzare a unor programe sportive și producții locale. Sunt mai mult ca sigur că vom avea o toamnă reușită și avem premisele potrivite pentru a privi spre un viitor strălucit”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Ce nebunie! S-a oferit 600.000 dolari pentru un șervețel cu lacrimile lui Lionel Messi

Pro Tv și-a anunțat azi grila de toamnă! De când încep show-urile și serialele vedetă

Serialul fenomen Las Fierbinți întră în cel de-al 10-lea an la Pro Tv. Îndrăgitele persoanaje vor putea fi întâlnite în grila postului, începând cu 6 septembrie, de luni până miercuri a săptămânii (de la 20.30) *Și Vlad trebuie să dea cărțile pe față în ultimul sezon, care începe pe 6 septembrie (de la ora 21.30) *”Căsătoriți pe nevăzute”, noul show matrimonial va începe marți,7 septembrie, de la 21.30 * ”Masked Singer Romania” revine cu jurații Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan (în fiecare joi, ora 21.30) * SuperStar România (varianta românească a show-ului American Idol) debutează vineri, 10 septembrie, și va continua în fiecare sâmbătă cu jurații Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams* ”Visuri la Cheie” la fi difuzat în fiecare miercuri (20.30), ”Pe bune” cu Andi Moisescu, Costi Diță Mihai Bobonete în fiecare miercuri, de la 22.30 * În cadrul evenimentului de lansare a grilei de toamnă, grupul PRO TV a anunțat și marile show-uri care vor fi în primăvara anului 2022. Printre acestea: „MasterChef”, „Românii au Talent”, ”Imperiul Leilor” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care revine după o pauză de șapte ani!

Bebelușul devenit celebru pe coperta ”Nevermind” dă în judecată fosta trupă NIRVANA pentru ”pornografie infantilă”