AcasăActualitateProgram Metrorex de sărbători: cum vor circula metrourile de 1 mai și...

Program Metrorex de sărbători: cum vor circula metrourile de 1 mai și de Paște

Bucureștenii care au de gând să meargă cu metroul în următoarele zile trebuie să afle ce program are Metrorex de sărbători. Iată deci cum vor circula metrourile de 1 mai și de Paște.

Spre deosebire de programul magazinelor sau al mall-urilor, metrourile vor funcționa în continuare în următoarele zile, conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale, pe toate magistralele, anunță Metrorex.

Astfel, în zilele de 30 aprilie, 1, 2 și 3 mai 2021, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale, pe toate magistralele.

Program Metrorex de sărbători

În ceea ce privește programul Metrorex din noaptea de înviere, aici va fi un mic decalaj. Astfel, în noaptea de Înviere, 1 spre 2 mai, trenurile de metrou vor circula între orele 23.00 – 1.00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1.00 până la ora 5.00, la un interval de 20 minute.

Amintim faptul că toți reștinii ortodocși sărbătoresc duminică Paștele, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică vor fi ridicate restricțiile de circulație astfel încât oamenii să poată merge la slujba de Înviere.

Ultimele Articole