AcasăEconomieBanciProgramul băncilor de sărbători. Ce program vor avea sucursalele în zilele de...

Programul băncilor de sărbători. Ce program vor avea sucursalele în zilele de 1, 2 și 3 mai

Dacă mai aveți lucruri nerezolvate la bănci ar fi cazul să vă grăbiți, pentru că sărbătorile Pascale vor perturba programul normal de funcționare. Află chiar acum ce program vor avea sucursalele în zilele de 1, 2 și 3 mai.

Marea majoritate a băncilor au publicat deja programul pentru 1 mai şi pentru zilele de Paşte. Așa cum era de așteptat, băncile au un program diferit decât de obicei în perioada sărbătorilor de Paşte, aşa că înainte de a te porni spre vreo sucursală, trebuie să te interesezi care este programul de lucru cu publicul.

Programul băncilor de sărbători

Program BCR

Sucursalele BCR vor fi închise în zilele sărbătorilor legale, adică pe 30 aprilie, 1 mai, 2 mai şi 3 mai, iar începând cu ziua de marți, 4 mai, programul revine la normal. Totuși, sucursalele din mall-uri vor fi deschise, în intervalul orar valabil fiecărui centru comercial în parte.

Program Banca Transilvania

Banca Transilvania a anunţat că pe 30 aprilie şi pe 1 mai vor fi deschise doar sucursalele din centrele comerciale, în intervalul orar 12:00-18:00. Toate sediile Băncii Transilvania vor fi închise în duminica Paştelui, iar începând cu ziua de luni, 3 mai se va funcţiona la fel ca pe 30 aprilie şi pe 1 mai.

Program ING Bank

La ING, toate sucursalele vor fi închise sâmbătă, pe 1 mai şi în duminica de Paşte, cu excepţia celor din mall-uri.

Program Raiffeisen Bank

La Raiffisen Bank, programul este mai strict. Astfel, nu se lucrează nici pe 1 mai şi nici în ziua de Paşte.

Program Alpha Bank

Alpha Bank a anunţat că ghişeele vor fi închise pe 30 aprilie, 1 mai, 2 mai şi 3 mai, dar vor fi deschise sucursalele din mall-uri.

Program CEC Bank

CEC Bank nu valucra de Paşte, dar unitatea bancară a anunţat că “Serviciile noastre la distanță – Internet Banking (CEConline) și CEC Bank Mobile Banking vor fi disponibile 24/7 pentru a vă facilita operațiunile bancare”.

De cealaltă parte însă, magazinul virtual CEC_In, prin care puteți contracta servicii bancare fără drumuri la bancă, nu va fi disponibil în perioada 30 Aprilie – 3 Mai, urmând să-și reia activitatea pe 4 Mai.

Ultimele Articole