Programul băncilor pentru 30 noiembrie și 1 decembrie. Când sunt deschise BRD, BCR, Cec Bank, Raiffeisen Bank și Ing Bank

Programul băncilor pentru 30 noiembrie și 1 decembrie. Când sunt deschise BRD, Cec Bank, Raiffeisen Bank și Ing Bank. Fiecare unitate bancară din România a anunțat un program special pentru 30 noiembrie și 1 decembrie.

Astfel, dacă ești client BRD, află că toate sucursalele BRD vor fi închise pe 30 noiembrie și 1 decembrie 2023, fiind zile libere de la stat.

Excepție fac însă unitățile situate în aeroporturi și marile magazine, care vor avea program de lucru normal (mai puțin Agentiile Jolie Ville și Henri Coandă, care sunt închise pe 1 decembrie 2013).

Programul băncilor pentru 30 noiembrie și 1 decembrie. Când sunt deschise BRD, BCR, Cec Bank, Raiffeisen Bank și Ing Bank

Sucursala Bacău, Agenției Mihai Viteazu din Craiova, își menține de asemenea programul.
Agenției Sinaia care va lucra în data de 30 noiembrie și 1 decembrie 2013, în intervalul 9:00- 13:00,

În ceea ce privește situația de la Cec Bank, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2023, sucursalele Cec Bank vor fi închise.

Serviciile bancare pot fi solicitate oricând, folosind platformele de Internet Banking și de Mobile Banking. De asemenea, rețeaua de ATM-uri și aparatele multifuncționale (MFM-uri) pentru plăți vor funcționa 24 de ore din 24.

Programul băncilor pentru 30 noiembrie și 1 decembrie. Când sunt deschise BRD, BCR, Cec Bank, Raiffeisen Bank și Ing Bank.

Și la Raiffeisen Bank, zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile nelucrătoare. Excepție fac unitățile din centrele comerciale care au un program special.

O situație similară o regăsim și la Ing Bank. Toate sediile și unitățile ING Bank vor fi închise de Sfântul Andrei și de 1 decembrie 2023. Excepție fac de asemenea cele din centrele comerciale.

Iar același program îl regăsim și la BCR și la Banca Transilvania. La toate băncile însă, serviciul de internet banking funcționează. Astfel, clienții pot face tranzacții, își pot verifica soldul și pot să plătească și facturi sau să facă transferuri.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed