AcasăActualitateProgramul mall-urilor și centrelor comerciale în duminica Floriilor. Care este, de fapt,...

Programul mall-urilor și centrelor comerciale în duminica Floriilor. Care este, de fapt, orarul pentru 25 aprilie

Românii care nu au apucat încă să cumpere un cadou pentru sărbătoriții de Florii, vor avea destul timp la dispoziție să continue căutările. Află care este programul mall-urilor și centrelor comerciale în duminica Floriilor.

Mall-urile, dar și centrele comerciale din România nu vor fi afectate de această sărbătoare. Mai exact, programul de funcționare al acestora va rămâne același, în funcție de orașul în care se află și de restricțiile care sunt impuse.

Care este programul mall-urilor în duminica de Florii

Mai exact, având în vedere că în majoritatea centrelor comerciale și magazinele din țară au loc restricții de weekend pentru că numărul de cazurilor de infectare cu coronavirus este unul care depășește incidența de patru, marile magazine, dar și mall-urile din Capitală și din întreaga țară se închid la 18:00 începând de vineri.

Totodată, românii trebuie să știe că de vineri și până duminică inclusiv, în ciuda sărbătorii de Florii, mall-urile vor funcționa doar până la 18:00, dacă incidența de cazuri este mai mare de patru la mia de locuitori. Astfel, românii vor avea un timp limitat pentru a-și achiziționa toate cele dorite.

În cazul orașelor care nu sunt sub o astfel de restricție nu se aplică mall-urile sunt deschise până la 20:00, deci practic, aici românii au în plus două ore să aleagă un cadou perfect pentru cineva drag.

Locul în care puteți afla schimbările de program

Fie că este vorba de centrul comercial preferat, sau mall-ul de unde doriți să achiziționați aceste produse, în cazul în care vor exista modificări ale programului de funcționare, ele pot fi găsite pe site-ul oficial al centrului comercial respectiv.

Astfel, tot ce trebuie să faceți este să accesați adresele precum AFI MALL, CORA, sau Kaufland, unde veți putea găsi toate informațiile necesare.

Totuși, este puțin probabil ca programul mall-urilor și al centrelor comerciale să se schimbe de pe o zi pe alta după cum spune și prefectul Capitalei.

”O să includ vinerea, pentru că se prinde şi vinerea de Florii, iar vinerea de Florii va fi programul la magazine până la ora 20.00, nu până la ora 18.00. Lucru care e deja în hotărârea de Guvern. Nu este nimic nou”, a afirmat Alin Stoica, prefectul Capitalei.

 

Ultimele Articole