No menu items!

ProLogis a închiriat 5.400 mp în Varşovia către distribuitorul de papetărie Biella Polska

Agenţia imobiliară Colliers a intermediat această tranzacţie.

Biella Polska, parte din Swiss Biella Group, va utiliza noul depozit pentru depozitarea şi asamblarea articolelor şcolare şi de birou în vederea distribuţiei pe piaţa locală.

Prologis Park Warsaw II cuprinde patru clădiri cu un spaţiu total de depozitare de aproximativ 40.000 mp, fiind situat în cadrul districtului industrial Praga-Północ din Varşovia, la mai puţin de un kilometru distanţă de şoseaua E77 care leagă partea de nord a Poloniei cu cea de sud (Gdańsk–Cracovia), la 10 km de şoseaua E30 care reprezintă axa rutieră est-vest a Poloniei (Poznań–Biała Podlaska) şi la aproximativ 12 km de Aeroportul Internaţional din Varşovia.

Daunpol, Igepa Polska, Ikea Retail, Schrack Technik Polska, Soraya şi Stalgast se află printre clienţii ProLogis Park Warsaw.

ProLogis este unul dintre principalii furnizori globali de spaţii de distribuţie, cu peste 44 de milioane de metri pătraţi pe pieţe din America de Nord, Europa şi Asia. Compania închiriază spaţiile sale industriale către mai mult de 4.500 de clienţi, printre care se numără producători, firme de retail, societăţi de transport, furnizori de servicii logistice şi alte societăţi.

Biella Group are sediul central în Elveţia şi este unul dintre cei mai mari producători europeni de articole şcolare şi de papetărie. Biella Polonia Sp. z o.o. a fost înfiinţată în 1993. Linia de produse Biella Polonia cuprinde peste 5.500 articole.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri