ProLogis extinde cu 5.000 metri pătraţi spaţiul închiriat Transkam în parcul industrial din Slovacia

Transkam are deja închiriat un spaţiu de 6.000 de metri pătraţi în aceeaşi clădire, care, în urma acestei ultime tranzacţii, este închiriată 100%. Tranzaţia a fost intermediată de agenţia imobiliară Modesta.

Amplasarea ProLogis Park Nove Mesto de-a lungul autostrăzii D1 oferă companiei Transkam posibilitatea de a furniza servicii de depozitare şi distribuţie pentru clienţii din Slovacia, precum şi pentru cei din ţările vecine, inclusiv Republica Cehă, Ungaria şi Polonia.

ProLogis Park Nove Mesto este un parc de distribuţie care cuprinde în prezent două clădiri cu un spaţiu total de 36.000 de metri pătraţi. ProLogis a construit de curând o clădire build-to-suit (BTS) în parc cu un spaţiu total de depozitare de 25.000 metri pătraţi, pentru retailer-ul internaţional de îmbrăcăminte C&A. Clădirea Cinci din cadrul ProLogis Park Nove Mesto are în total 11.000 de metri pătraţi şi este acum ocupată în întregime de Transkam. În momentul finalizării, parcul va cuprinde şapte clădiri totalizând 100.000 de metri pătraţi de spaţiu industrial de înaltă calitate.

Portofoliul ProLogis din Slovacia include trei parcuri de distribuţie localizate strategic, care împreună totalizează 387.000 de metri pătraţi de spaţiu industrial.

ProLogis este unul dintre principalii furnizori globali de spaţii de distribuţie, cu peste 44 de milioane de metri pătraţi pe pieţe din America de Nord, Europa şi Asia. Compania închiriază spaţiile sale industriale către mai mult de 4.500 de clienţi, printre care se numără producători, firme de retail, societăţi de transport, furnizori de servicii logistice şi alte societăţi cu necesităţi de distribuţie la scară largă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri