AcasăPoliticPROVOCARE: Va răspunde George Simion vreodată la întrebările acestea

PROVOCARE: Va răspunde George Simion vreodată la întrebările acestea

Deputata USR Diana Buzoianu a lansat un atac, duminică seară, via Facebook, la adresa copreşedintelui AUR George Simion, după ce a văzut o emisiune TV la care acesta era invitat, scrie Epochtimes-romania.com.

„La TV acum (nici nu spun canalul că am văzut asta în ultima perioadă la mai multe emisiuni TV) sunt doi invitaţi cu moderator şi un George Simion. Toţi îl slăvesc pe George Simion de vreo oră, aşa. Vai, domnule Simion, vă donaţi salariul? Vai, domnul Simion, ce bine spuneţi. Vai, domnule Simion, spuneţi-ne ce puteţi să faceţi din opoziţie, că am văzut că deja aţi făcut atât de multe!”, a comentat Diana Buzoianu.

Deputata a enumerat câteva întrebări pe care ea crede că ar trebui să i se pună lui George Simion, chiar dacă „nu sunt bune de rating, dar sunt bune pentru democraţia noastră”:

– Ia spuneţi, între UE şi Rusia…aşa…cam încotro aţi vrea să meargă România?

– A, vă duceţi prin ţara să vă faceţi campanie? Aţi făcut o secundă campanie şi pentru vaccinare? Nu de alta, dar asta ar fi salvat mii de români.

– A, sunteţi un parlamentar model care promovează drepturile omului? Unde anume vă încadraţi când vine vorba de discuţiile legate de drepturile femeilor? Că dacă ajunge AUR mai sus în sondaje, the Handmaid’s Tale e un scenariu apropiat de unde ne vom afla.

Ultimele Articole