x


  • EUR
    4.8340
    USD
    4.1662
string(7) "politic"

PSD, atac xenofob cu aluzii la nazism: „Președintele Iohannis le-a spus ieri, rânjind, NICHT”

PSD lanseaza un atac violent, cu un puternic accent xenofob, la adresa lui Klaus Iohannis.

Autor: Mihai Voican | Sursa: AKTUAL24.RO | Publicat: 10.06.2020, 10:39

PSD lanseaza un atac violent, cu un puternic accent xenofob, la adresa lui Klaus Iohannis, facand aluzie la originea germana a presedintelui, pe care o leaga de trecutul nazist al Germaniei. „Presedintele le-a spus ieri, ranjind, NICHT”, anunta PSD intr-un comunicat, facand referire la decizia lui Iohannis de a fi prelungita starea de alerta.

 

„Prelungirea starii de alerta pune definitiv pe butuci mii de firme si produce sute de mii de someri, dar, in loc de planul relansarii economice, Orban face turul berilor pe la terase!

 

Antreprenorii sunt disperati dupa ce Orban si Iohannis le-au servit clasica lectie liberala “una bem, alta fumam”.

 

Guvernul s-a batut cu pumnul in piept ca din 15 iunie reporneste zonele cele mai chinuite ale economiei, turism si HORECA presedintele le-a spus ieri, ranjind, NICHT. NU masuri de sustinere fiscala, NU credite bancare, DA #restrictii in continuare.

 

Inca 150 de mii de romani risca sa ramana pe drumuri din cauza prelungirii starii de urgenta. Nu sunt doar restaurante, cafenele, cofetarii ori patiserii, ci si de zeci de mii de furnizori din servicii, transport sau agricultura. Asta amplifica criza si ne duce la milionul de #someri pana in iulie!

 

PSD nu mai poate vota in orb ce vrea Iohannis fara date epidemiologice concrete si, mai ales, fara ca Orban sa vina cu planul #relansarii economice. Un presedinte care ii priveste pe romani de sus si un premier care le vorbeste de sub mese sunt pentru tara o combinatie mai letala decat COVID!”, se arata intr-un mesaj postat pe pagina oficiala a PSD.

 

Articolul integral pe AKTUAL24.RO