AcasăPoliticPSD, atacuri pe bandă rulantă la adresa liberalului Virgil Popescu. Gabriel Zetea...

PSD, atacuri pe bandă rulantă la adresa liberalului Virgil Popescu. Gabriel Zetea despre ministrul Energiei: Prostie sau rea intenție?

Deputatul PSD Maramureș Gabriel Zetea a lansat marți un atac dur la adresa ministrului liberal al Energiei, Virgil Popescu, pe care îl acuză de ”prostie sau rea intenție” cu privire la liberalizarea pieței energetice.

Este al doilea parlamentar PSD care îl critică marți pe Popescu, după Mihai Weber. Luni, și liderul PSD Marcel Ciolacu l-a somat pe Virgil Popescu să vină cu un nou act legislativ pentru a rezolva criza facturilor.

Zetea susține într-un comunicat de presă că singura soluție este reglementarea temporară a prețurilor la energie.

”Soluția PSD privind reglementarea în două trepte prevede o primă etapă între 1 septembrie – 31 decembrie 2022, unde pentru energia deja vândută să existe o compensare între prețul facturilor și un preț mediu al pieței, iar de la 1 ianuarie 2023 o reglementare a prețurilor practicate și a adaosului comercial, pe o durată determinată, cu actualizări periodice în funcție de costurile de producție. Indiferent de varianta agreată de Coaliție, Guvernul va continua să susțină consumatorii casnici și în special pe cei cu venituri mici. La acest nivel nu vor avea loc modificări ale prețurilor din facturi”, arată Zetea.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.