PSD Iași: Perfidul Costel Alexe „smântânește” proiectele făcute de alții și truchează concursurile de angajare

PSD Iași îl acuză, într-un comnicat, pe șeful Consiliului Județean Iași, numit ”perfidul Costel Alexe” că „smântânește” proiectele făcute de alții și truchează concursurile de angajare.  PSD Iași continuă seria acuzațiilor afirmând că ”penalul Alexe și-a luat sacoul albastru, cel cu trei buzunare, și a început campania de strângere de like-uri”.

edăm mai jos comunicatul integral

”Maricel Popa, președintele PSD Iași trage un nou semnal de alarmă cu privire la fariseismul penelistului Costel Alexe care profită de orice ocazie pentru a prezenta ieșenilor proiecte demarate din mandatul trecut de către administrația județeană și le promovează ca și cum ar fi realizările sale.

De asemenea, vremelnicul președinte al Consiliului Județean Iași se face că uită de dosarele penale în care este anchetat și pozează ipocrit într-un personaj integru, preocupat de administrație și proiecte.

”În ultimele zile, penalul Costel Alexe, încă președinte al Consiliului Județean Iași, a făcut un tur de forță: a discutat, a cuvântat, a inaugurat, a promis, a dres, a pozat. Ca un real politician de succes. Spre exemplu, ieri, profitând de vizita la Iași a lui Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Alexe s-a ținut scai de oficialul guvernamental încercând să culeagă ceva firimituri din imaginea publică a acestuia”

Penalul Alexe și-a luat sacoul albastru, cel cu trei buzunare, și a început campania de strângere de like-uri:

  • Semnarea contractului de execuție a lucrărilor pentru extinderea sistemului de apă și canalizare pe Axa 4: Brăești – Sinești – Popești. Paranteză: e marele program de extindere a rețelei de apă-canal, de jumătate de miliard de euro, merit al conducerii ApaVital la care mi-am adus și eu aportul în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Iași (2016 – 2020). Costel Alexe chiar nu a mișcat niciun fir de ață pentru acest program. Însă, acum îl „smântânește”;
  • Apoi, tot ieri, Alexe și-a adus aghiotanții din partid și a mimat o dezbatere privind oportunitățile de finanțare prin POR 2021 – 2027 și PNRR. Din fericire pentru ieșeni, Alexe nu va mai apuca să-și „ungă” mustățile cu banii din aceste proiecte, va fi demult plecat din fruntea județului;
  • Același Alexe a încropit o altă dezbatere, tot ieri, în Sala Mare a Primăriei, profitând de aceeași vizită a ministrului. Au făcut Alexe și primarul Chirica un simpozion despre autostrăzile A7 și A8. Atât au putut! Să discute discuții. Între timp, în paralel, profesioniștii din Ministerul Transporturilor au anunțat ceva realmente important: alte două dintre cele 13 loturi ale autostrăzii A7 (Ploiești – Pașcani) au, de joi, un constructor desemnat.

Sunt cele din urmă zbateri ale lui Costel Alexe, un ins toxic care va dispărea cât de curând din prim planul vieții publice locale. Însă, răul pe care acest individ l-a făcut județului Iași, e greu de uitat și de îndreptat.

Astăzi, presa locală ni-l arată din nou pe adevăratul Costel Alexe. Un personaj găunos, perfid, combinagiu de profesie. Concursurile pentru două posturi, unul de manager și altul de șef serviciu la Școala Populară de Arte, au fost trucate de el și de lacheii săi din partid. Atât i-a dus capul. O rușine imensă pentru Iași și pentru ieșeni!” a declarat liderul PSD Iași, senatorul Maricel Popa.”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed