x


  • EUR
    4.7538
    USD
    4.2013
string(7) "politic"

PSD îi retrage sprijinul politic unuia dintre cei mai vocali membri, iar purtătorul de cuvânt a demisionat

Sociali-democrații i-au retras sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu. Anunțul a fost făcut de liderul PSD. De asemenea, Adrian Dobre nu mai este purtător de cuvânt al partidului și nici secretar de stat la Ministerul Comerțului.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 16.04.2018, 16:33

În aceeaşi şedinţă, Ovidiu Iane şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Diaspora.

 

 

În ceea ce priveşte retragerea sprijinului politic pentru Cătălin Rădulescu, în CExN a fost validată decizia organizaţiei judeţene PSD Argeş prin care i s-a retras sprijinul politic acestuia.

 

 

„Astăzi am adoptat şi unele măsuri organizatorice. Domnul Ovidiu Iane şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al PSD diaspora, iar domnul Adrian Dbre şi-a dat demisia din funcţia de purtător de cuvânt, cât şi din cea de secretar de stat de la Ministerul Comerţului. De asemenea, preşedintele organizaţiei PSD Argeş ne-a prezentat hotărârea adoptată în organizaţia Argeş de a se retrage sprijinul politic pentru domnul deputat Cătălin Rădulescu şi Biroul Permanent Naţional şi Comitetul Executiv au luat act şi au validat această hotărâre”, a precizat, la finalul şedinţei CExN, Liviu Dragnea.