AcasăMoney&PeoplePuya a cumpărat o casă bătrânească, din chirpici! ”Poți să trăiești liniștit...

Puya a cumpărat o casă bătrânească, din chirpici! ”Poți să trăiești liniștit la țară într-o casă de maxim 25.000 de euro”

Cunoscutul rapper Puya a lăsat cartierul pe care l-a tot cântat pentru traiul la țară. Și-a cumpărat o casă bătrânească într-un sat mărginaș din apropierea Capitalei.

Recent solistul, pe numele său Dragoș Gărdescu (43 de ani) și-a vândut vila pe care o avea în apropiere de Cernica, s-a întors la bloc, însă nu a putut rezista prea mult. Așa că a reinvestit într-un loc de refugiu, o proprietate într-un sat aproape gol, cu o casă din chirpici, pe care a recondiționat-o parțial.

Casa din chirpici a lui Puya, care a participat recent în aventura ”America Express” (Antena 1) alături de soția sa, Melinda, a devenit locul unde el și fetele sale petrec mult timp.

Puya a cumpărat o casă bătrânească, din chirpici! ”Nu e musai să te bagi dator 30 de ani că să-ți iei 40 mp în București”

 ”Casa este din lut și așa o să rămână. Vreau să le arăt orășenilor și țăranilor veniți pe la oraș că nu tot ce este vechi este și prost și ce e nou e bun. Casele noastre astea tradiționale, un pic aranjate, te țin 100 de ani și costă foarte puțin în comparație cu noutățile în materie de construcții. Vreau să demonstrez că nu e musai să te bagi dator 30 de ani că să-ți iei 40 mp în București. Poți să stai liniștit la țară într-o casă de maxim 25.000 de euro, cu cât spațiu vrei”, spune Puya, cel care în urmă cu 27 de ani s-a lansat cu proiectul La Familia.

Eu muncesc la recondiționare, mă mai ajută și soacră-mea, și eu vreau să îmi duc copiii cât mai des la țară. Să vadă și ei cum e, că nimeni nu mai are rude la țară”, adaugă solistul care laudă casa din chirpici și cu sobe de teracotă drept mult mai performantă energetic decât cele în care s-au investit sume mari de bani.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.