AcasăActualitateRaed Arafat are vești bune: Comparativ cu anul trecut, acum vedem lumina...

Raed Arafat are vești bune: Comparativ cu anul trecut, acum vedem lumina de la capătul tunelului

Șeful DSU spune că vaccinarea unui număr cât mai mare de oameni ne va ajuta să ne întoarcem la normalitate.

 

 

Iohannis condamnă „capturarea politică a protestelor”

 

 

„Comparativ cu anul trecut, noi acum vedem lumina de la capătul tunelului. Lumina de la capătul tunelului, am mai zis-o și o repet, este prin vaccinarea numărului cât mai mare de oameni. Între timp, paralel, trebuie să meargă unele măsuri să ținem sub control presiunea pe sistemul sanitar. Orizontul pe care îl vedem noi la acest moment este către vară, toamnă. Ăsta este orizontul. Pentru că ai nevoie de un timp ca să administrezi câteva milioane de  doze. Ai nevoie de două doze la fiecare persoană și câteva zile ca să fie persoana imună”, susține Raed Arafat.

 

 

Barna: Protestatarii sunt huligani, extremiști. Simion (AUR): Protestele nu trebuie și nu vor înceta

 

 

Raed Arafat crede că nu vom mai fi nevoiți să purtăm mască după ce va fi un număr mare de persoane vaccinate în România.

 

„Noi sperăm să nu mai fie nevoie de mască, când vom avea un număr mare de oameni vaccinați. Deci toate aceste speranțe depind de reușita campaniei de vaccinare și bineînțeles de păstrarea situației epidemice sub control pe durata campaniei de vaccinare până atingem măcar o cifră care să permită împreună cu cei care au fost infectați să ținem situația sub control și să reducem transmiterea. Și asta înseamnă ca în cursul acestui an să rezolvăm în mare parte aceste probleme și aceste restricții”, a spus șeful DSU, la Realitatea Plus.

 

 

Ultimele Articole