x


  • EUR
    4.8700
    USD
    3.9468
string(11) "actualitate"

Raed Arafat, supărat pe români: Au fost atacuri și jigniri care nu-și au locul

Raed Arafat se arată deranjat de jignirile care i se aduc în spațiul public.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 03.01.2021, 7:35

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, la Antena 3, că îl deranjează jignirile care i se aduc de când este implicat în deciziile guvernamentale pentru combaterea pandemiei de coronavirus, dar încearcă să nu se coboare la nivelul acestora. Arafat a făcut referire și la unele lucruri care s-au spus despre el în seara de Revelion. Reamintim că Dana Budeanu a declarat pe 31 ianuarie, seara, la Antena 3, că Raed Arafat este „Fătălăul Anului”.

Arafat a spus sâmbătă seara că minte cine spune că nu este afectat de lucrurile care se spun despre el în spațiul public.

„Încerc sa raman deasupra acestui lucru, sa nu intru in polemici, sa nu cobor la nivelul celor care fac asemenea lucruri. Au fost atacuri si jigniri care nu-si au locul. Chiar si in seara de Revelion au existat anumite….

Si fara Arafat, tot se vor gasi oamenii care sa ia deciziile corecte. Pandemia a aratat ce este mai bun la oameni dar a aratat si ce este mai rau la unii”, a afirmat Raed Arafat la Antena 3.