Rafila a găsit VINOVATUL pentru numărul mare de infectări: De ce am așteptat 90 de zile?

Deputatul PSD, Alexandru Rafila, susține că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, este de vină pentru numărul mare de cazuri Covid-19 din ultima perioadă. Rafila spune că Ministerul Sănătății „nu s-a ocupat de sănătate”.

„De ce am așteptat 90 de zile? Noi ajugem la 6 la mie și întrebăm ce facem acum? Noi am propus măsuri la 2 la mie. Atunci au fost tot felul de discuții despre cine a luat vaccin și cine nu a luat vaccin. Nu avea nicio legătură cu contextul epidemiologic.

Nu neaparat că sunt propunerile noastre, că sunt chestiuni tehnice. Eram la 2 și am ajuns la 6. Să-și asume responsabilitatea cei care nu au făcut! Auzim că PSD a propus carantinarea orașelor. Nu! Noi am propus măsuri ca să nu ajungem aici. Sunt acolo să facă ceva, nu să ne spună că nu sunt locuri în spitale.

Ministerul Sănătății e responsabil cu cel care e în fruntea lui (n.r.: Vlad Voiculescu).

Din păcate Ministerul Sănătății nu s-a ocupat de sănătate. Este responsabilitatea președintelui să pună toți oamenii la masă. Faptul că am ajuns aici nu poate fi imputată PSD. Toate măsurile luate în perioada următoare trebuie asumate.

Cu siguranță limitarea unor acțiuni fizice e o măsură implementat în multe țări”, a spus Alexandru Rafila în cadrul unei conferințe de presă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed