x


 • EUR
  4.6497
  USD
  3.9565
 • 8° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  11 km/h
  Umiditate

  56%
  Presiune

  34101 hPa
string(7) "general"

Rafturi pentru depozitare folosite în diverse domenii de activitate – Prețuri convenabile la magazinele online!

Ești în căutarea unor echipamente de depozitare a mărfurilor? Poți accesa magazinele online care comercializează astfel de produse, printre care și modele de rafturi metalice care sunt de calitate și la prețuri avantajoase.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 12.05.2017, 12:10 | Actualizat: 12.05.2017, 12:17

Rafturi pentru magazine și supermarketuri, arhive, depozite și spații comerciale se găsesc într-o gamă variată de modele, care pot satisface chiar și gustul celor mai exigenți clienți. Ordinea este definitorie în orice activitate, fie că se desfășoară în magazin, supermarket, cafenea sau restaurant.

Pentru a facilita realizarea unei activități se pot folosi echipamente de stocare și depozitare cum sunt rafturile, deoarece acestea rezolvă multe probleme ce țin de organizare și folosirea eficientă a unei zone de lucru dintr-un spațiu. Indiferent de tipul de mărfuri comercializate într-un magazin sau supermarket cele mai simple și ideale echipamente sunt rafturile, acestea nu trebuie să lipsească.

Există o gamă extrem de variată de rafturi, pentru magazine, supermarketuri și alte segmente din zona industrială

1. Money (2)

Rafturi de depozitare cu sarcină mare, pentru marfă paletizată. Pot avea spre exemplu înălțime de 300 cm și traverse ce permit stocarea mai multor europaleți și un total cuprins între 1.400kg și 3500kg per nivel. Într-o altă categorie intră rafturile de depozitare Midirack, cu polițe, suportă o greutate maximă de până la 420 kg per nivel.

Rafturile pentru depozitarea anveloperlor, cele pentru arhivare sau cele pentru magazine: cu spătar performate, perete metalic, pentru pâine, legume și fructe, dar și diverse alte produse, sunt ceva mai nișate și vin în diverse forme care se pretează diverselor tipuri de afaceri, fie că este vorba de magazine, supermarketuri, service-uri auto, depozite sau alte activități din zona industrială.

În spații mai mici se pot amplasa și rafturi mobile pentru diferite bunuri, obiecte ce trebuie stocate și care ajută la economisirea spațiului dar și la protejarea conținutului fiabil al acestora.

Alte tipuri de rafturi

1. Money (2)

Rafturile pentru birouri și locurile de muncă sunt utile și oferă avantaje pentru a face astfel de spații nu doar frumoase ci și eficiente. Rafturile trebuie să fie de calitate și potrivite pentru utilizarea profesională. Aspectul lor este și el important, culorile și dimensiunile contează deoarece ele vor completa designul pentru orice tip de interior. Astfel de rafturi sunt utile pentru stocarea unor dosare, accesorii de birou, rame, instrumente de scris, coli de hârtie, etc. Un mediu de lucru aerisit și ordonat va crea o atmosferă confortabilă la locul de muncă și va facilita o stare de spirit mai bună angajaților. Cei care vor să-și protejeze lucrurile de ochii indiscreți ai unor persoane din jur pot folosi rafturile cu încuietori care sunt de forma unui sistem de depozitare închis și mai sigur.

Rafturile pentru bucătărie sunt necesare pentru păstrarea ordinii, pentru depozitarea ustensilelor de gătit și găsirea lor rapidă atunci când este nevoie. Bucătăria poate să arate interesantă cu astfel de rafturi însă va trebui să cuprindă ustensile destul de noi, care arată bine, și nu obiecte vechi care au un aspect deteriorat. Cele mai indicate sunt rafturile decorative care pot fi realizate și la comandă și care pot fi decorate cu plante aromatice în ghivece în culori diferite și cu alte accesorii de bucătărie (cănițe, pahare, coșulețe, borcane colorate, obiecte din ceramică și altele).

În școli, săli de gimnastică și cluburi de fitness se folosesc rafturi speciale care servesc la depozitarea unor anumite echipamente sportive (gantere, mingi, patine, etc.). Cele mai bune sunt rafturile metalice deoarece sunt rezistente, eficiente și ieftine. În grădinițe sunt necesare rafturi multicolore, distractive, pentru stocarea jucăriilor, care ajută la crearea unui spațiu confortabil pentru copii. Școlile au rafturi pentru birouri, pentru bibliotecă, pentru sălile de clasă, amfiteatre, laboratoare și altele.

1. Money (4)

Rafturi pentru instituțiile medicale fac parte din categoria mobilierului de spital și sunt concepute astfel încât să fie practice și în conformitate cu normele cerute în instituțiile de sănătate. Ele trebuie să asigure depozitarea obiectelor specifice acestor centre de sănătate (cabinete, spitale, policlinici) și să ofere posibilitatea de a fi curățate și dezinfectate foarte ușor.

Rafturile sunt comode de utilizat, practice, te ajută să economisești spațiu, pot îmbunătăți aspectul unui perete, mai ales dacă este personalizat și adaptat stilului personal. Ele pot fi montate și demontate în funcție de dorința celui care le folosește și de modul cum vrea să utilizeze spațiul unde sunt poziționate. În general rafturile deschise reprezintă elemente decorative și trebuie astfel amenajate încât să prezinte într-un mod armonios obiectele depozitate pe ele. Fiind deschise se prăfuiesc destul de repede, de aceea trebuie curățate de praf foarte des, pentru a fi menținute curate. Unele modele au culori interesante și îmbunătățesc interiorul spațiului în care se folosesc mai ales dacă sunt decorate cu flori în ghivece ceramice, fotografii în rame, vaze cu flori sau lumânări decorative.