Rămas fără emisiune de televiziune, Mugur Mihăescu revine cu un nou show în online! Când începe și unde va putea fi văzut

Rămas fără emisiunea sa de la Metropola TV, odată cu înscrierea sa pe listele partidului AUR, Mugur Mihăescu nu poate să stea multă vreme ”nevorbit”.

 Unul dintre cei mai populari comici ai anilor 2000, cel de a rămas în accepțiunea socială cu supranumele de ”Garcea” după unul din personajele de succes pe care le-a întruchipat, Mihăescu (56 de ani) revine peste câteva zile cu ”Zâmbetul democrației”, prezentat drept un talk show live.

Pe 15 octombrie a.c. va începe noua emisiune a celui care, până să se reîntoarcă la politică, a fost timp de doi ani gazda show-ului ”Meriți” la postul de televiziune condus de consiliului local Voluntari. ”Zâmbetul democrației” va fi o comedie și politici serioase, în fiecare duminică, începând cu ora 21:00”, își prezintă sumar Mugur Mihăescu noua producție.

Fostul comic ce acum se ocupă de o prosperă afacere cu pub-uri în Centrul Istoric al Capitalei, numele lui Mugur Mihăescu a fost prezentat pe listele candidaților la viitoarele alegeri europarlamentare (alături de Gheorghe Piperea și Monica Iagăr.), care vor avea loc în primăvara lui 2024.

”Nu sunt bun pe funcționarea de execuție, așa că nu voi avea niciodată tendința de a fi ministru. Acela nu ar fi un post cu care să mă împac. Dar, cel mai probabil, intenționez să candideze pentru parlamentul național sau cel european”, a afirmat Mugur Mihăescu.

Înainte să îngroașe rândurilor celor din online, trupa de umor din care a făcut parte, Vacanța Mare, a bătut recorduri de audiență la posturi precum Pro TV ori Kanal D.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed