AcasăMoney&PeopleImagini din vila de lux a lui Mugur Mihăescu. Este una dintre...

Imagini din vila de lux a lui Mugur Mihăescu. Este una dintre cele mai scumpe proprietăți din Pipera, circa 800.000 euro! “Am gazon și pe casă”

Imagini din vila de lux a lui Mugur Mihăescu, una dintre cele mai scumpe case din Pipera. Cunoscutul comic, actualmente om de afaceri, ne-a arătat cum se desfășoară viața sa dincolo de camerele de filmat.

Originar din Craiova, până să ajungă să aibă o casă de sute de metri pătrați și o proprietate admirabilă în Pipera (2000 metri pătrați), de asemenea, altă proprietate în inima Centrului Istoric, Mugur Mihăescu a locuit cu chirie în Drumul Taberei. Primul apartament a venit odată cu succesul grupului umoristic Vacanța Mare.

Imagini din vila de lux a lui Mugur Mihăescu. Este una dintre cele mai scumpe case din Pipera, circa 800.000 euro “Am gazon si pe casă”

Făloasa sa vilă din Pipera a fost construită în perioada când Vacanța Mare avea audiențe record la Pro TV, iar ”Garcea”, ”Leana” ori ”Costel” deveniseră cele mai populare personaje amuzante pentru români după imaginarul ”Bulă” și a costat, la vremea respectivă, peste 200.000 euro. Actualmente, proprietatea cu tot cu vila sa trece de 800.000 euro, conform aproximărilor specialiștilor imobiliari.”N-am avut un țel în viață să mă îmbogățesc. Banii au venit treptat, nu m-am îmbogățit peste noapte. M-am îmbogățit din faptul că au început să vină banii”, a spus Mugur Mihăescu, proprietar a două pub-uri în buricul Capitalei.

Mugur Mihăescu despre vila sa: ”Am gazon si pe casa. Văzută de sus, casa mea este doar o pată verde. Nu are acoperiș”

La mulți ani, Mirabela Dauer! Cântăreața simbol pentru generații de români împlinește 74 de ani

Imagini din vila de lux a lui Mugur Mihăescu: “Am gazon si pe casa. Văzută de sus, casa mea este doar o pată verde. Nu are acoperiș – la ultimul nivel este o terasa pe care am plantat iarbă. Am o grădina cu livadă imensă, cu roșii, zarzavat și tot felul de legume. Mi-am asfaltat strada pe banii mei – 330 de metri de stradă. Eu si niște vecini am strâns bani și am asfaltat-o în întregime. Bineînteles ca figureaza ca si cum ar fi fost reabilitata de primarie”, spune Mugur Mihăescu.

Solista Viorica Chiurciu a absolvit conservatorul! S-a întâmplat după aproape 40 de ani de când a terminat prima facultate!

Ultimele Articole