AcasăMoney&PeopleRăsturnare de situație în cazul morții lui Lisa Marie Presley. Mama ei...

Răsturnare de situație în cazul morții lui Lisa Marie Presley. Mama ei contestă testamentul

Soţia legendei rock’n’roll Elvis Presley, Priscilla, a contestat în justiție validitatea testamentului fiicei lor, Lisa Marie Presley, care a murit la 12 ianuarie.

Testamentul lăsat Lisa Marie Presley o înlătură pe Priscilla din funcţia de administrator al succesiunii, relatează BBC.

Lisa Marie Presley, singurul copil Priscillei și a marelui Elvis Presley, a murit la vârsta de 54 de ani, pe 12 ianuarie, în urma unui stop cardiac.

Semnătura pare neobișnuită

În document, ar fi scris greşit numele mamei sale şi are o semnătură ce pare neobişnuită, susţin avocaţii Priscillei Presley.

Priscilla ar fi aflat că a fost „scoasă” din testament abia după moartea fiicei sale

Într-o cerere depusă la Curtea Superioară din Los Angeles, avocaţii Priscillei Presley au declarat că aceasta a luat cunoştinţă de “pretinsul amendament din 2016” abia după moartea Lisei Marie.

Amendamentul în cauză îi înlătură pe mama sa şi pe fostul ei manager de afaceri, Barry Siegel, din funcţia de co-administratori şi îi înlocuieşte cu copiii ei, Riley, în vârstă de 33 de ani, şi Benjamin Keough.

Benjamin Keough a murit în 2020, la vârsta de 27 de ani.

Riley Keough este o actriţă cunoscută, care a jucat în filmul din 2020 „The Devil All the Time” şi serialul în Amazon „The Terminal List”.

Lisa Marie mai are două fete, gemene, minore

Potrivit contestaţiei depuse în justiţie, Priscilla Presley, care are 77 de ani, susţine că amendamentul nu i-a fost niciodată înmânat în timpul vieţii fiicei sale, aşa cum prevedea în mod expres testamentul.

De asemenea, amendamentul la testamentul Lisei Marie “are scris greşit numele mamei sale” şi poartă o semnătură a Lisei Marie care “pare a fi în contradicţie cu semnătura ei obişnuită şi cunoscută”, se arată în dosarul judiciar văzut de BBC. Avocaţii ei susţin, de asemenea, că amendamentul a fost introdus fără să fi existat martori şi nici nu a fost trecut prin notariat.

„Pe baza celor de mai sus, pretinsul amendament din 2016 ar trebui să fie considerat nevalabil”, se arată în petiţie.

Acţiunea în justiţie vine la mai puţin de o săptămână după ce familia Lisei Marie Presley a participat la o slujbă publică de comemorare a acesteia la domeniul Graceland al familiei din Memphis, Tennessee. La slujbă, Priscilla a citit un poem despre care a spus că a fost scris de una dintre cele trei fiice ale Lisei Marie. Toate cele trei fiice, inclusiv Riley, au fost prezente la slujbă.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.