AcasăMoney&PeopleRăzboi total între finul Ilie Năstase și nașul Ciprian Marica. Miza, un...

Război total între finul Ilie Năstase și nașul Ciprian Marica. Miza, un teren de 50 milioane de euro

Război între finul Ilie Năstase și nașul Ciprian Marica pe o miză uriașă, un teren evaluat la circa 50 milioane de euro. Fostul atacant al naționalei de fotbal a solicitat Judecătoriei Sectorului 1 ca finul său, legendarul Ilie Năstase, să nu mai facă parte din fundația ce-i poartă numele care administrează și o fostă bază sportivă din nordul Bucureștiului.

Fostul mare tenismen spune că miza acțiunii fostului său partener de afaceri este preluarea bazei sportive Voința, un teren într-una dintre cele mai vânate zone de către dezvoltatorii imobiliari, evaluat la circa 50 milioane de euro. ”Miza e să ia el tot controlul la baza Voința. El nu înțelege că toate contractele sunt în derulare și nu pot fi reziliate, chiar dacă a făcut șmecherii la justiție. Nu mai dorm noaptea”, s-a plans Ilie Năstase, cel care, în urmă cu ani buni, a promis degeaba că va face din Baza Voința, o mare academie de tenis. În locul lui Năstase, paternerul său de afaceri, Ciprian Marica l-ar fi introdus prin modificarea actului constitutive pe tatăl și unchiul său.

Muzica românească nu scapă de TVA. S-a lansat Trupa cu Valoare Adăugată

Război total între finul Ilie Năstase și nașul Ciprian Marica. Miza, un teren de 50 milioane de euro

”Mi-a luat baza Voința, m-a scos din fundație! M-a anunțat acum avocatul. Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine. L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred. Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul”, a replicat pentru ProSport, Ilie Năstase care ar fi ajuns și la spital după supărarea pricinuită.

Ce avere a făcut Vasilică Ceterașu din horit! Are hotel în Maramureș și o colecție de mașini

Ultimele Articole