Refugiul de lux al Romaniței Iovan /FOTO! Vila din selectul cartier Primăverii este evaluată la circa 1 milion de euro!

Refugiul de lux al Romaniței Iovan, vila din selectul cartier Primăverii.

Apreciat designer vestimentar și femeie de afaceri (59 de ani) conduce de mai mult de 3 decenii propria casă de modă, una dintre cele mai apreciate în rândul high life-ului autohton. O continuare firească a carierei sale de model și manechin începută în anii comunismului.

Discretă, cu viața private ferită de ochii lumii, creatoarea de modă a ales întotdeauna luxul, inclusiv pentru căminul său, situat într-una dintre cele mai scumpe și vechi zone ale protipendadei Capitalei. Este vorba de carierul Primăverii, locul vechilor și bogatelor familii ale orașului.

Refugiul de lux al Romaniței Iovan! Însăși vila sa, decorate în stil neoclassic, emană rafinament și găzduiește o colecție impresionantă de obiecte de lux, multe piese unice. Chiar dacă se desfășoară pe patru nivele (subsol, parter, două etaje și mansardă), casa nu este chiar mare, are o suprafață  locuibilă de circa 150 metri și este decorate cu mobilă istorică, din lemn de cireș. Obiectele de mobilier au fost făcute în Italia. Living-ul este un spațiu al rafinamentului, cu mobilier din lemn masiv ornat cu argint și surprinde prin finețe, conform recenziilor deco. Și covoarele scumpe și deosebit de frumos lucrate completează atmosfera de eleganță și bun-gust.

Romanița Iovan, care locuiește cu Albert, fiul său și al regretatului pilot erou Adrian Iovan, dar și cu logodnicul său, avocatul Iulian Gogan, a organizat în casa sa și o galerie fotografică a amintirilor din cariera sa. Creatoarea de modă mai are o clădire centrală ridicată, care îi slujește ca birou, restul spațiilor fiind închiriate.

romanita-iovan

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed