Relația specială a Pamelei Anderson cu Vladimir Putin! ”L-am rugat”

În vreme de mulți șefi de state își așteaptă rândul, Pamelei Anderson, blonda fatală a anilor ’90, a avut o întrevedere cu cu Vladimir Putin, unul dintre cei mai de temuți lideri ai lumii.

Motivul pentru care fosta diva din Baywatch, acum în vârstă de 54 de ani, și-a dorit să ajungă în fața președintelui Rusiei a fost acela de a-l ruga să oprească importul produselor rezultate de pe urma vânării focilor din țara sa natală, Canada. Sunt cele mai vânate manifere marine la nivel mondial, numai în Canada fiind ucise anual circa  300.000 de exemplare.

Dan Bălan a rămas blocat în zonă de război! Caută cu disperare o cale să plece

Relația specială a Pamelei Anderson cu Vladimir Putin!

Relația specială a Pamelei Anderson cu Vladimir Putin ”I-am rugat să oprească importul”

”I-am rugat să oprească importul de produse realizate din foci, deoarece reprezenta 95% din piaţă şi putea opri vânătoarea focilor în Canada. Acesta a fost scopul meu, iar Putin a fost de acord cu mine. De fapt, a făcut ilegal importul de produse realizate din foci în ţara lui”, a dat detalii Pamela Anderson într-o emisiune de televiziune despre întâlnirea cu Vladimir Putin.

Militantă pentru binele și protecția animalelor, celebra blondină a precizat ca ea a făcut primul pas în abordarea președintelui, trimițându-i acestuia o scrisoare în 2015.

Cândva una dintre cele mai râvnite femei de pe mapamond, Pamela Anderson a punctat până la 54 de ani nu mai puțin de 6 divorțuri, ultimul producându-se recent, la doar un an de la căsătorie.Cel mai cunoscut mariaj a fost  cel cu Tommy Lee (59 ani) , membru fondator al iconicei trupe rock Mötley Crüe.

Irinel Columbeanu, internat de urgență. A suferit un atac vascular cerebral

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri