x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(7) "politic"

REPORTAJ Ce nu s-a văzut la televizor de la mitingul PSD

Mitingul PSD de la Craiova a început puţin după ora 16.00. Tineri, mulţi pensionari, bărbaţi şi femei de diferite vârste şi meserii, bătrâni cocoşaţi de muncă, dar şi profesori şi ingineri au fost mobilizaţi din toate judeţele Olteniei pentru acest miting.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 15.04.2019, 6:23

„Dacă o mătură candidează de la PSD, eu pe aia o votez”, a decretat, hotărât, un domn.

 

În jurul orei 16.00, liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns la Craiova şi a fost introdus în primărie pe uşa din spate, în condiţiile în care un protestatar striga în faţa instituţiei “La puşcărie, Dragnea!”. După ce protestatarul a fost condus de jandarmi în afara perimetrului, Liviu Dragnea a ieşit din clădirea primăriei înconjurat de mai mulţi oameni pe post de gărzi de corp. Liderul PSD a fost primit la Craiova ca un adevărat rock star. A făcut o baie de mulţime până a ajuns pe scenă, fiind aclamat la fiecare frază rostită, scrie adevarul.ro.

 

Cămăşile albe au lipsit cu desăvârşire, în ciuda faptului că au fost sfătuiţi să se îmbrace în alb, la fel ca la ultimul miting organizat de PSD la Bucureşti. Frigul de afară le-a cam stricat planurile organizatorilor. Până şi Dragnea a urcat pe scenă cu o geaca neagră.