RESTAURANTUL care a dat LOVITURA în week-end-ul de Centenar

Acest trend ascendent s-a menținut pe întregul an, cea mai mare creștere fiind înregistrată în lunile de toamnă (septembrie, octombrie și noiembrie) când cererea comenzilor în weekend a crescut cu aproape 69% față de lunile de primăvară (martie, aprilie și mai).

 

Fast-food-ul s-a aflat pe primul loc în preferinţele românilor în weekendul Centenarului Marii Uniri, potrivit foodpanda.

 

Astfel, pe 1 şi 2 decembrie, McDonald’s a fost restaurantul preferat al clienţilor foodpanda, iar cele mai comandate meniuri au fost Big Mac, McChicken şi Big Tasty.

 

Din datele foodpanda, aproape 39% din totalul comenzilor efectuate într-o săptămână sunt realizate în perioada weekendului. În topul celor mai comandate preparate de către clienţii platformei sâmbăta şi duminică se numără noodles de pui, cheeseburgerul şi ciorba de văcuţă. În ceea ce priveşte deserturile, preferinţele românilor s-au îndreptat către tiramisu, plăcinta de vişine şi clătitele cu ciocolată.

 

Articolul integral pe CAPITAL

 

 

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed