Mugur Mihăescu a pierdut un milion de dolari

În anul 2012, localul lui Garcea ocupa a doilea loc într-un clasament al restaurantelor mici cu profituri mari, figurând cu un profit de peste 3 milioane lei (circa 680.000 euro). Profitabilitatea nu a continuat și în anul 2013.

 

St. Patrick Irish Pub & Restaurant a încheiat anul trecut cu o pierdere de 3,5 milioane lei (peste un milion de dolari), după cum arată bilanțurile depuse la Ministerul de Finanțe. Este clar că nici afacerea nu a mai mers la fel de bine ca în anul anterior. Cifra de afaceri a localului situat în Centrul Vechi al Capitalei a scăzut cu aproape 15%, de la 5,8 milioane lei (1,3 milioane euro), în 2012, până la 4,9 milioane lei (1,1 milioane euro), anul trecut.

 

Însă, în 2013 firma care deține localul, Irish Pub Concept SRL, a înregistrat cheltuieli mai mult decât duble decât cifra de afaceri: 11,1 milioane lei (2,51 milioane euro). Totodată, firma figura, în 2013 cu mai mulți angajați comparativ cu anul precedent: 42 față de 37 salariați, în 2012.

 

Localul lui Garcea este situat pe strada Smârdan din Centrul Vechi și a fost deschis în anul 2008. Potrivit site-ului propriu, St. Patrick Irish Pub & Restaurant este „singurul pub din România construit după adevăratul concept de Irish Pub”, fiind construit și amenajat în cele două stiluri de Irish Pub: Dublin Victorian și Pub Shop.

 

Pâna în anul 2011 St. Patrick era cunoscut pentru stilul de Pub Shop, iar din 2011, după ce locația a fost extinsă, a fost adus încă un stil – Dublin Victorian Pub. 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed