AcasăEconomieRestricţii de trafic pe Autostrada Soarelui, sensul către litoral, până în 21...

Restricţii de trafic pe Autostrada Soarelui, sensul către litoral, până în 21 aprilie, pentru lucrări de reabilitare a podului de la Cernavodă

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în perioada 15 februarie – 21 aprilie 2022,  se desfăşoară lucrări de reabilitare a podului de la Cernavodă pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 156 (loc. Feteşti, jud. Ialomiţa) – 160 (loc. Cernavodă, jud. Constanţa). Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe sensul către litoral, fiind deviat pe sensul către Capitală, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii”, a transmis Infotrafic.  

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum. 

CNAIR a anunţat, luni, că reîncep lucrările de reabilitare a podului de la Cernavodă. 

Prima etapă din acest an este programată în intervalul 15.02.2022 – 21.04.2022.  

”Astfel, lucrările de reabilitare continuă conform calendarului, avansând cu încă o etapă importantă ce se va încheia odată cu începerea sezonului estival, astfel încât traficul să fie deschis în totalitate pe Podul de la Cernavodă”, a trasmis, luni seară, CNAIR.   

 

Ultimele Articole