Rețetă de tartă cu vișine și bezea peste. Un desert absolut incredibil

Rețetă de tartă cu vișine și bezea peste. Un desert absolut incredibil. O rețetă simplă care este la mare căutare e cea pentru Tarta cu vișine și bezea peste.

Pentru a prepara această rețetă, ingredientele necesare sunt următoarele:

Rețetă de tartă cu vișine și bezea peste. Un desert absolut incredibil

  • 7 oua
  • 180 ml lapte
  • 100 gr unt
  • 1 cana zahar
  • 280 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 2 lingurite vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1 castronel visine fara samburi
  • un praf de sare

Rețetă de tartă cu vișine și bezea peste. Un desert absolut incredibil

În ceea ce privește modul de preparare, prima oară se separă albușurile de gălbenușuri. Gălbenușurile se bat spumă cu zahărul, care se toarnă repetat, apoi se adaugă untul tăiat în cubulețe, aflat la temperatura camerei.

Deasupra se adaugă și laptele, dar și esența de vanilie. Făina și praful de copt se amestecă și ele și se toarnă treptat peste compoziție.

Albușurile se bat și ele, dar separat, într-un alt recitit, alături de un praf de sare și de coaja de lămâie.

Rețetă de tartă cu vișine și bezea peste. Un desert absolut incredibil

Se pregătește apoi o tavă, unde se pune hârtie de copt și se toarnă compoziția, care va fi nivelată. Vișinele se așează din loc în loc în funcție de cât de multe îți dorești să ai în tartă.

Preparatul se lasă la cuptor pentru 25 de minute, iar în tot acest timp albușurile se bat și cu zahăr pudră și zeamă de lămâie.

După ce trece timpul scoatem prajitura din cuptor, asezam bezeaua deasupra, o intindem uniform si o introducem iar la cuptor pentru 5-10 minute, pana este coapta bezeaua. Se scoate apoi și se lasă la răcit. Se recomandă consumul ei după ce ajunge la temperatura camerei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed