Pasca Annei Lesko /VIDEO Când nu pozează dezbrăcată, solista împărtășește rețete de Paște

0

Anna Lesko nu-și uită fanii pe Paște. Pe unii îi uimește cu poze în care apare dezgolită, cu pasca în brațe, iar pe alții îi mulțumește dându-le propria rețetă a celei mai populare prăjituri de Paști.

Rețetă pască Anna Lesko. Conștientă de atuurile sale, solista, care arată senzațional la 42 de ani, continuă să facă furori pe internet. De acestă dată împacă și ”capra, și varza” și-și mulțumește în egală măsură pe aceia dependenți de sexy instantanee dar și pe cei curioși de ce laudă și cum se prezintă gospodina Anna Lesko în bucptărie. Înainte de Paște, focoasa basarabeancă a făcut publică rețeta sa de pască.

Pentru aluat:500 gr făina, 250 ml de lapte cald, 3 gălbenușuri (+2 linguri de zahăr), 15 gr drojdie, 4 linguri zahăr, 50 gr unt, coajă de la 3 portocale, coajă de la 3 lămâi, un pachețel de zahăr vanilat, 150 gr stafide înmuiate în apă, apoi tăvălite în amidon.

Rețetă pască Anna Lesko

Rețetă pască Anna Lesko. Compoziție:

300 gr brânză dulce, 150 gr stafide, 1 ou, coaja de la 2 lămâi, coaja de la 2 portocale, esența de vanilie, zahăr după gust, pe deasupra:2 gălbenușuri 1 linguriță de miere

La cuptor – coacere ușoară – 160-180 grade, 45 de minute

Modul de preparare VIDEO