Rețeta pentru omleta britanică. Ce ingredient nu se pune niciodată în ea

0

Rețeta pentru omleta britanică. Ce ingredient nu se pune niciodată în ea. Toți știm să preparăm omleta de dimineață, în special când vorbim de cele două ouă simple.

Rețeta tradițională are însă la bază și câteva legume, dar și câteva secrete. Dan Joines, un chef celebru din Anglia a prezentat rețeta pentru omletă și de asemenea, a spus și ce să nu adăugăm niciodată în ea.

Potrivit acestuia, laptele nu face ca omleta să fie mai pufoasă, așa cum cred multe gospodine și susține că acest ingredient îi strică gustul preparatului.

Rețeta pentru omleta britanică. Ce ingredient nu se pune niciodată în ea

Totodată, bucătarul susține că omleta va avea un gust delicios și va fi mai cremoasă dacă este folosit untul. Specialistul susține că laptele diluează aroma și face ca textura ouălor să devină cauciucată, motiv pentru care untul este ingredientul secret care îi dă un gust delicios, dar și o textură cremoasă.

Iată care sunt ingredientele pentru o omletă delicioasă:

Rețeta pentru omleta britanică. Ce ingredient nu se pune niciodată în ea

  • două ouă
  • o lingură de parmezan ras
  • o vânătă
  • unt
  • piper și sare

În ceea ce privește modul de preparare, spălăm vânăta și o tăiem felii, iar mai apoi adăugăm sare după gust, amestecăm și le punem deoparte. A

dăugăm vinetele în spirala de tavă unsă cu puțin unt, iar mai apoi le gătim pentru aproximativ 10 minute la foc mic.

Batem ouăle între timp, cu sare și piper și așezăm peste feliile de vânătă, iar deasupra punem un capac și lăsăm la foc pentru câteva minute. Deasupra omletei adăugăm puțin parmezan ras și mai lăsăm câteva minute pe foc până când se topește, apoi putem degusta preparatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.