Rezultatul necropsiei în cazul afaceristului din Arad. Cum a murit bărbatul

A fost făcut public rezultatul necropsiei în cazul omului de afaceri din Arad care a murit sâmbătă după ce mașina sa a explodat.

Ion Crișan a murit la câteva secunde după explozie

Anchetatorii au confirmat identitatea bărbatului și faptul că Ion Crișan a murit la câteva secunde după deflagrație. Raportul necropsiei arată faptul că afaceristul în vârstă de 66 de ani a murit din cauza exploziei.

Audierile continuă în cazul morții afaceristului din Arad

Totodată, anchetatorii contiună audierile. Au trecut pe la poliție prieteni, rude, apropiați, parteneri de afaceri sau angajați ai bărbatului decedat. Anchetatorii încearcă stabilească motivul asasinatului.

Afaceristul a murit sâmbătă în parcarea unui supermarket din Arad

Ioan Crișan a murit sâmbătă, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Procurorii investighează moartea afaceristului sub suspiciunea de omor calificat cu premeditare.

Ultimele ore din viața afaceristului

Ioan Crișan a ajuns vineri seara acasă, în jurul orei 21:00, într-un cartier din Arad unde locuiește cu soția. Și-a parcat mașina în locul în care obișnuia să o lase și nu a mai mișcat-o toată noaptea.

A doua zi a plecat de dimineață de acasă, în jurul orei 6:30. La ora 6:45 a parcat în locul unde a avut loc deflagrația, potrivit anchetatorilor.

Surse susțin că bomba a fost făcută din praf de pușcă

Potrivit unor surse, bomba care a fost amplasată în mașina afaceristului a fost confecționată din praf de pușcă și ar fi costat aproximativ 3000 de euro. Totodată, unii martori susțin că imediat după explozie, un bărbat a ajuns la locul respectiv, s-a uitat nepăsător pentru câteva zeci de secunde și, foarte important, nu a pus mâna pe telefon să sune la 112, ulterior plecând.

De asemenea, surse susțin că asasinul ar fi plecat din țară imediat după explozie.

Citește și: A sosit ZIUA RELAXĂRILOR! Ce înseamnă 1 iunie pentru HORECA

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed