Românca ce a etalat o bijuterie de un milion de euro pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția

 A început celebrul Festival de Film de la Veneția și, pe fondul lipsei marilor vedete ale cinematografiei hollywoodiene, care se află în grevă, au strălucit fețele high life-ului italian.

Romina Gingașu Ferrari, cea care i-a devenit soție moștenitorului celebrei mărci automobilistice sport, a fost în centrul atenție pe covorul roșu al celei de-a 80-a ediții a festivalului.

 La braț cu Piero Ferrari, Romina a îmbrăcat o rochie de culoarea roșie, culoarea ce poate fi semnătura Ferrari (rossa corsa), realizată de un designer român. La gât, bucureșteanca a purtat un colier realizat de atelierele Roberto Coin, creat din 104 diamante și rubine, și care ar valora circa un milion de euro. Soții Ferrari susțin la celebrul festival chiar filmul ”Ferrari” (cu  Adam Driver, Penelope Cruz, Patrick Dempsey și Michael Mann) care concurează pentru ”Leul de Aur”.

Românca ce a etalat o bijuterie de un milion de euro pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția

Devenită în 2011 soția lui Piero Ferrari, Romina Gingașu a făcut bani buni lucrând la o reprezentanță ce vindea avioane de lux milionarilor lumii. Pe actualul său soț l-a cunoscut chiar la locul de muncă. Conform Forbes, Romina a investit circa 10 milioane de euro în proiecte rezidențiale în București și deține un penthouse aproape de Nordului, lângă Herăstrău, pe care a dat 2 milioane de euro. Afacerista are în plan un cartier de vile în zona Pipera din Capitală.  Romina Gingașu (34 ani), care deține și două apartamente în Monte Carlo și 45% dintr-un palat istoric în Bologna, a mai construit un cartier de vile în Voluntari-Pipera.

Prin căsătoria cu Piero Ferrari, care deține circa 10% din acțiunile producătorului de automobile sport, românca poate fi consideră chiar mai bogată decât Ion Țiriac.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed