România trebuie să scape URGENT de Klaus Iohannis: Una vorbim, alta fumăm

0
104
România trebuie să scape URGENT de Klaus Iohannis: Una vorbim, alta fumăm

George Simion e convins că poate găsi sprijin parlamentar pentru a declanșa alegeri anticipate, la fel cum poate obține inițierea suspendării președintelui Iohannis.

Liderul AUR a comentat și proiectul vaccinării obligatorii din România, pe care-l critică vehement.

„S-a tot spus că vaccinarea nu va fi obligatorie, nu va fi condiționată. Așa cum i-am spus ministrului Vlad Voiculescu că una vorbim, alta fumăm. Nu prea a înțeles. Trebuia să-i spun tovarășe Voiculescu, pe principiul tovarășe Gheorghiu Dej, ce țigări fumăm, când a vorbit cu Tudor Arghezi.

Peste tot se vorbește despre acel pașaport de vaccinare. Vedem ce a decis guvernul din Cehia, o majoritate a anulat starea de alertă. Eu cred că se poate renunța la starea de alertă în România.
Sunt vaccinat cu pachetul de bază, nu mă voi vaccina în acest moment cu vaccin coronavirus, lucrurile evoluează.

Am putea să ne vaccinăm preferențial cu AstraZeneca, am 34 de ani, cu sănătatea stau bine. Apar noi medicamente și din Turcia și din Israel. Lăsăm lucrurile să se desfășoare, lăsăm lucrurile să se vaccineze pentru bolnavii cronici, pentru cei ce doresc acest lucru.

Sănătatea ține și pentru psihicul uman. Dacă asta își doresc, pentru a fi liniștiți, să se poată vaccina. Vedem că dozele AstraZeneca nu sunt tocmai recomandate peste 55 de ani. Ca să faci religie în școli îți trebuie acordul scris al părinților, dar încearcă să introducă în școală o educație pornografică, ceea ce nu e tocmai în regulă.

Ne gândim că acest președinte Klaus Iohannis trebuie să ne părăsească. Se poate iniția suspendarea președintelui. Nu vedem altă soluție decât alegerile anticipate”, a transmis Simion.