AcasăMoney&PeopleRomânul ce a câștigat Grammy alături de superstarul Kendrick Lamar! ”Am dormit...

Românul ce a câștigat Grammy alături de superstarul Kendrick Lamar! ”Am dormit în studiouri, am făcut şi foamea”

Un român se poate lăuda că munca sa a fost premiată cu un Grammy, cel mai important trofeu din industria muzicală americană și internațională.

 Luni dimineață,  la Los Angeles, Sergiu Gherman a defilat alături de marile vedete care au călcat pe covorul roșu și au urcat pe scena fastuoasei ceremonii a celei de-a 65-a ediții a Annual Grammy Awards, în Los Angeles.

Orădeanul, aproape necunoscut acasă, a împărțit succesul cu superstarul hip-hop mondial Kendrick Lamar, fiind autorul a două piese de pe albumul ”Mr. Morale & The Big Steppers” (câștigător la ”cel mai bun album rap”). Este vorba de „Auntie diaries” şi „Mirror”. Lamar a primit încă două trofee, ”Cel mai bun cântec rap” (”The Heart Part 5”) și ”Cea mai bună interpretare rap”.

Sergiu Gherman, românul ce a câștigat Grammy alături de superstarul Kendrick Lamar. ”Asta e doar începutul!”

Sergiu ”Rappy” Gherman (34 de ani) s-a mutat în Statele Unite în urmă cu 14 ani, iar pe Kendrick Lamar, socotit cea mai mare vedetă a hip-hopului american în acest moment, l-a cunoscut pe vremea când cânta la petreceri de cartier.

”Treaba asta nu a venit peste noapte. Am dormit în studiouri, am făcut şi foamea, m-am împrumutat de unde am putut, am avut legende din România care m-au susţinut financiar etc. Drumul nu a fost uşor, dar sunt norocos pentru că am crescut cu oameni care au crezut în visul meu de mic, începând de la părinţii mei….Tata mi-a arătat muzica de calitate, iar mama a fost puternică atunci când m-am mutat în State acum 14 ani. Orice e posibil… practic am lucrat cu artistul meu preferat”, este o parte a poveștii lui Sergiu Gherman, spusă chiar de el.

Sergiu Gherman, românul ce a câștigat Grammy alături de superstarul Kendrick
Sergiu Gherman (centru), românul ce a câștigat Grammy alături de superstarul Kendrick Lamar

Sergiu Gherman: ”Am dormit în studiouri, am făcut şi foamea, m-am împrumutat de unde am putut, am avut legende din România care m-au susţinut financiar

”Părinților mei, va multumesc ca nu v-ati speriat prea tare de-a lungul anilor (sau nu m-ați lăsat să știu, când umblam vai de capu meu prin LA neștiind ce rezervă ziua de mâine) și ca m-ați înteles de când eram mic și că am crescut într-un mediu unde am fost expus muzicii de la o vârsta fragedă. Vă iubesc din tot sufletul, Asta e doar începutul! Nu voi uita niciodata momentul ăsta, e o onoare să-mi fie recunoscută munca și să pot să spun că am câștigat un Grammy alături de unul dintre artiștii mei preferati, ever!”, a transmis Sergiu Gherman, actualmente producător muzical ce a lucrat cu multe nume mari din showbizz-ul mondial.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.