x


  • EUR
    4.8741
    USD
    4.0194
string(7) "politic"

Romașcanu (PSD): Victor Ponta poate ajunge premier dacă-l propune PNL

Lucian Romașcanu a afirmat că medicul Alexandru Rafila „va fi clar propunerea pentru Ministerul Sănătății”, în cazul în care PSD va intra la guvernare. Grindeanu sau Ciolacu ar putea fi propunerile pentru funcția de premier, iar Victor Ponta „poate ajunge premier, dacă-l propune PNL”.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 21.11.2020, 15:23

Lucian Romașcanu – candidat pentru un nou mandat de senator de pe listele PSD Buzău și fost purtător de cuvânt al PSD – a comentat în cadrul unei emisiuni televizate că PSD a avut, oricum, mai multe realizări decât PNL, dar cu toate acestea a comis și greșeli, „greșeli de pe urma cărora partidul a avut de învățat”.

Achizițiile lui Tudorache: diamante, excursii, haine de lux, mașini pe numele fostei soții și al menajerei

 

„Populația ne-a taxat pentru ceea ce am greșit la guvernare, prin scorul dezastruos pe care l-am scos la ultimele alegeri. Noi am plătit. Am plătit, dar am și învățat. Acum îi așteptăm și pe ei (PNL – n.red) să plătească”, a comentat Romașcanu.

 

Un ministru din Estonia a demisionat după ce a fost acuzat că a folosit mașina de serviciu în scopuri private

 

Senatorul PSD a apreciat că este slab managementul ministrului liberal al Sănătății, Nelu Tătaru, sugerând că el nu poate fi comparat cu reputatul medic Alexandru Rafila.

 

„Ce putea să facă un medic din Huși la Ministerul Sănătății!?”, a comentat Romașcanu cu referire la Nelu Tătaru, subliniind că Partidului Social Democrat nu-i poate lua nimeni dreptul de a se prezenta în fața alegătorilor complet reformat, cu candidați de renume în domeniile lor de activitate, cu medici reputați într-o asemenea criză sanitară.

 

„Nu ne poate lua nimeni dreptul de a veni cu oameni noi, cu buni specilaiști. Da, clar, propunerea PSD pentru Ministerul Sănătății va fi Alexandru Rafila”, a spus Romașcanu.

 

Despre posibilitatea ca reprezentantul Pro România, Victor Ponta, să ajungă premier, Romașcanu a afirmat că numai vechii PSD-iștii racolați de PNL l-ar putea ajuta pe acesta să iasă premier. „Ponta poate ajunge premier dacă-l numește PNL. La câți foști PSD-iști are acum PNL-ul, da, Ponta poate fi numit premier”, a comentat Romașcanu.