Romică Țociu despre cine administrează banii acasă: ”Dacă n-ar fi s-ar alege praful”

Romică Țociu despre cine administrează banii acasă! Între două glume, comicul a încercat o grămadă de afaceri pentru un plus de profit.

A început cu un magazin de cartier, apoi a administrat două cluburi, vreo câteva terase (în București și pe Litoral), plaje dar și un restaurant. Comicul și gazdă pentru multe show-uri de televiziune, Romică (62 de ani) s-a săturat să fie una din vedetele campioane la investiții în HoReCa pentru a avea mai mult timp pentru el, soția sa și nepoți. Cătălin, băiatul său cel mare, l-a făcut de două ori bunic. Însă, după lunga aventură ca patron de locante, Romică Țociu recunoaște că, fără Nicoleta, soția sa, cea care îi este alături de mai bine de trei decenii, ar fi dat faliment pe linie.

Romică Țociu despre cine administrează banii săi: ”Dacă ea n-ar fi, s-ar alege praful

”Niciodată n-am contabilizat cine aduce banii. Noi doi suntem o echipă și o echipă vom rămâne. Aducem bani în casă, ea îi direcționează, că ea știe mai bine. Dacă ea n-ar fi, s-ar alege praful. Familia ar fi varză cu carne, da. Noi nu investim banii, am investit în copii, în educația lor”, reunoaște popularul comic ce face echipă cu Cornel Palade pe scena teatrelor de revistă și evenimentelor private de aproape 35 de ani.

Romică Țociu, îndrăgostit și după 30 de ani:”Frumusețea ei se vede și la copiii mei

”Nicoleta este o femeie foarte frumoasă și acum. Ea este cu 10 ani mai tânără ca mine, iar atunci când am luat-o, pe la 21-22 de ani, era foarte frumoasă. Avea picioare lungi, avea un zâmbet frumos, iar frumusețea ei se vede și la copiii mei. Am niște copii foarte frumoși, pe care îi iubesc foarte mult şi de care sunt foarte mândru. Sigur că mă mai gândeam când plecam în turneu «cum las eu femeia asta singură acasă?», dar nu mi-a dat niciodată motive să mă îngrijorez pe tema asta”, spune Romică Țociu despre soția sa, banchera și contabila casei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed