AcasăEconomieRompetrol anunţă că „se alătură în mod voluntar măsurii propuse de Guvernul...

Rompetrol anunţă că „se alătură în mod voluntar măsurii propuse de Guvernul României pentru reducerea cu 50 de bani a preţului carburanţilor”

„Reducerea preţurilor este vizibilă pe totemurile staţiilor proprii începând cu data intrării in vigoare a actului normativ – 1 iulie 2022. Ţinând cont că intervalul de timp pentru implementarea măsurii a fost unul foarte scurt, compania depune eforturi susţinute pentru ca sistemele informatice să fie actualizate în cel mai scurt timp. În acest moment, atât preţurile carburanţilor afişate pe totem, cât şi preţurile la pompă conţin reducerea de 50 de bani. Pe măsură ce sistemele informatice vor fi actualizate, reducerea de preţ va fi evidenţiată separat şi pe bonurile fiscale aferente vânzărilor”, se arată într-un comunicat dat publicităţii vineri de Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice al KMG International.

 

Documentul citat precizează că Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International, a contactat autorităţile încă din cursul zilei de miercuri, solicitând clarificări „pentru o mai bună înţelegere a modului de implementare a măsurii propuse, în vederea respectării întocmai a prevederilor din Ordonanţa de Urgenţă”.

Rompetrol operează pe plan intern o reţea de 1.232 puncte de comercializare carburanţi  – staţii proprii, staţii partener, staţii mobile: expres, baze interne de 9 şi 20 metri cubi – dintre care 172 de benzinării proprii Rompetrol.

Ultimele Articole