Ronald Gavril, vedeta celei mai importante gale din Mexic din acest weekend! Cel mai titrat boxer român este asul lui Mayweather Jr.

Ronald Gavril, vedeta celei mai importante gale din Mexic din acest weekend!

Mâine dimineață, 05.00, ora României, românul ce face parte de ani buni din echipa faimosului boxer american Floyd Mayweather care este și promoterul său, îl va întâlni într-un meci de gală WBA (Asociația Mondială de Box)  pe columbianul Jose Miguel Torres Tafur. Întâlnire explozivă ce va avea loc pe faimoasa arenă Deportivo de Villa de Alvarez din Colima, Mexic.

Gavril a devenit o reală vedetă în Mexic după ce, în primavara a.c. l-a pus la podea (KO) pe vedeta boxului latino-american Edgar Romero ”El Lion” Mora, într-o gală desfășurată la Cancun.

Ronald Gavril, vedeta celei mai importante gale din Mexic din acest weekend!

Gavril este mai cunoscut în Statele Unite decât acasă. Ronald, care a ratat câștigarea unui meci de titlu mondial la profesioniști, împotriva David Benavidez (americanul a câștigat la puncte, o decizie controversată a arbitrilor), se întoarce în ring după o pierdere grea,  trecerea în neființă a legendarului antrenor și boxer Nicolae Cara. Este cel care i-a pus mănușile în mâini și datorită căruia Ronald Gavril a ajuns multiplu campion național la box.

Gavril The Thrill ( FOTO penultimul de la stg.-dr.), unul din așii celebrului campion mondial Floyd Mayweather

Ronald Gavril: Îi salut pe toți cei de acasă și să aibă încredere în mine”

Ronald Gavril a fost la un pas să devină  al cincilea boxer român campion mondial la profesioniști, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu.

În urmă cu 11 ani, multiplul nostru campion la box Ronald ”The Thrill”  Gavril (34 de ani) a decis să părăsească lotul național olimpic pentru a se pregăti în Statele Unite ale Americii. A semnat cu Mayweather Promotions în 2013 și a avut multe victorii ca profesionist la categoria supermijlocie (21-3-0).

”Îi salut pe toți cei de acasă și să aibă încredere în mine.În curând mă voi întoarce cu titlul mondial în România”, transmite Ronald, care își dorește o nouă victorie în țara în care boxul și fotbalul sunt cele mai populare sporturi.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed