Ronaldo a plâns după ce a ratat un penalty. „O tristețe inițială și o bucurie la final”

EURO 2024

Au fost emoții intense la finalul de meci Portugalia-Slovenia, chiar dacă echipa lui Roberto Martinez a dominat cele 90 de minute. Meciul a intrat în prelungiri, unde Cristiano Ronaldo putea încheia socotelile cu slovenii, dar Jan Oblak a apărat penalty-ul portughezului. La finalul meciului, Ronaldo s-a arătat mulțumit de jocul echipei și l-a felicitat pe portarul Diogo Costa care a apărat trei penalty-uri.

Unul din cei mai mari jucători din lume a trecut în doar câteva minute de la agonie la extaz. Cristiano Ronaldo a fost suprins în minutul 105 plângând după ce a ratat un penalty, iar la finalul celor 120 de minute de joc s-a bucurat la maximum de calificarea echipei sale în sferturile de finală.

„O tristețe inițială și o bucurie la final, asta oferă fotbalul. Sunt momente inexplicabile, era de la opt sau optzeci, așa s-a întâmplat astăzi. Am avut ocazia să aduc echipa în avantaj, nu am putut, Oblak a apărat. Am făcut o apărare bună, trebuie să revizuiesc penalty-ul, nu știu dacă am tras bine sau rău, în timpul anului nu am ratat o dată și când am avut cea mai mare nevoie, Oblak l-a salvat dar a fost un sentiment de tristețe și bucurie în același timp.

Cel mai important este să ne bucurăm, echipa a făcut o treabă extraordinară, ne-am luptat până la final și dacă analizăm cu atenție, Portugalia a meritat pentru că a avut mai multe ocazii. Slovenia a petrecut aproape tot jocul în apărare. Echipa este de felicitat, în special portarul care a avut trei intervenții foarte bune la loviturile de departajare”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit Record.pt.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed