S-a aflat cine este șoferița care a provocat teribilul accident din Iași, soldat cu trei morți. Este cântăreață!

0
5
S-a aflat cine este șoferița care a provocat teribilul accident din Iași, soldat cu trei morți. Este cântăreață!

Tânăra cântăreață, care avea permis de conducere de puțină vreme nu a acordat prioritate unui autotren, acesta lovind autoturismul. Șoferița a intrat de pe o arteră secundară și nu s-ar fi asigurat la traversarea intersecţiei. În urma impactului lateral trei persoane, membri ai familiei solistei, au murit, iar două sunt rănite. Accidentul s-a produs pe DJ 246, la ieșirea din localitatea Scânteia, la fața locului deplasându-se mai multe echipe ale ISU și SMURD. Tatăl tinerei, unchiul ei și mătușa au murit, iar mama este în stare gravă.

Prima Doamnă a Statelor Unite cucerită de ultimul nostru opincar. Nea Sandu i-a povestit că a mai vândut opinci americanilor

“ISUJ Iaşi intervine pe raza localităţii Scânteia la un accident rutier produs între un autotren şi un autoturism, soldat cu cinci victime. La sosirea echipajelor la faţa locului s-a constat faptul că trei victime prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, iar celelalte două sunt conştiente. Se intervine cu două autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Situaţia este in dinamică”, a declarat Gabriel Covăsneanu, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

Poliţiştii efectuează cercetări asupra șoferiței pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. ”Mama, care ocupa scaunul din dreapta, este la Terapie Intensivă, în stare critică. Va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală, iar medicii sunt rezervați. Vor scăpa teferi șoferița și conducătorul tirului – un bărbat de 40 de ani. Amândoi cu răni multiple, care nu le pun însă viețile în pericol”, a declarat Diana Cimpoieșu, medic coordonator SMURD Iaşi.

Ovidiu Komornyik este îngropat în datorii din cauza hotelului său de 1 milion euro ”M-am simțit dărâmat”