A lăsat viața de asistentă tv în România căci câștigă dublu în Ungaria. Sânziana Buruiană, diva teleshopping-ului în țara vecină

Fostă asistentă de televiziune în România, vedetă de televiziune în Ungaria. Sânziana Buruiană a devenit diva teleshopping-ului în țara vecină.

Starleta de altădată a petrecerilor și emisiunilor mondene (38 de ani) s-a mutat cu întreaga sa familie la Budapesta, motivul principal fiind un job nou, tot în televiziune, care o motivează și mulțumește. Nu-și mai pierde nopțile, căci fosta asistentă a lui Daniel Capatos apare doar o oră pe zi pe sticlă și câștigă dublu față de cât primea aici, Soția fostului fotbalist Nicolae Zuluf, cu care are o fetiță, este extrem de fericită de schimbarea făcută și de șansa pe care o are și pentru care a renunțat la reality show-ul său, ”Mămici de pitici cu lipici” pe care îl filma în țară.

Sânziana Buruiană a lăsat viața de asistentă tv în România căci câștigă dublu în Ungaria. A devenit diva teleshoping-ului în țara vecină. ”Lucrez o singură oră pe zi!”

”Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici”, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, spune Sânziana Buruiană, care este fericită în noul său oraș, unde s-a mutat cu chirie.
”Am închiriat un apartament care are şi o mică curte interioară ca loc de joacă. Îmi place liniştea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt liniştiţi. Fetiţele au multe activităţi aici. Izabela participă în continuare la concursuri de miss, face şedinţe foto, a câştigat locul 1 la Little Miss Hungary”, spune încântată diva emisiunilor de tip teleshopping din Ungaria.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed