Scandal în parcarea unui supermarket din Bucureşti. 12 persoane s-au bătut, trei au ajuns la spital

Poliţiştii din Bucureşti au intervenit, duminică, pentru aplanarea unui conflict izbucnit în parcarea unui supermarket din Sectorul 1. 12 persoane s-au bătut, şapte persoane fiind rănite. Trei au fost transportate la spital. Scandalul ar fi pornit de la locurile de parcare.

”La data de 29 octombrie 2023, în jurul orei 16:35, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 a fost sesizată cu privire la faptul că, în parcarea unui complex, din Sectorul 1, pe fondul unor neînţelegeri privind un loc de parcare, are loc un conflict, între mai multe persoane. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că starea conflictuală a fost aplanată, fără ca persoanele implicate să se agreseze”, a transmis, duminică seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, ulterior, în jurul orei 17.20, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, în aceeaşi parcare, are loc un nou conflict, la faţa locului stabilindu-se că 12 persoane s-ar fi agresat reciproc.

”În urma intervenţiei poliţiştilor, conflictul a fost aplanat. În urma evenimentului, 7 persoane ar fi suferit leziuni, 3 dintre acestea fiind transportate la spital, conştiente”, a mai transmis sursa citată.

La sediul Poliţiei au fost duse toate persoanele implicate, pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că scandalul ar fi pornit de la locurile de parcare. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed