AcasăPoliticScandal în USR! ”A fost o înregistrare fără acordul nimănui”. Lider, dat...

Scandal în USR! ”A fost o înregistrare fără acordul nimănui”. Lider, dat afară

Ady Hobjilă , unul dintre liderii județeni ai Uniunii Salvați România (USR) – Filiala Botoșani a fost exclus din partid pentru injurii. Decizia a fost luată în unanimitate de 25 de membri ai Biroului Național (BN) anunță Botoșăneanul.

Deși procedural se insistă pe ideea că discuțiile mai aprinse care au culminat cu injurii nu au fost făcute în cadru public, Andrei Drancă, perședintele organizației, recunoaște greșeala colegului de partid, însă condamnă faptul că întreaga discuție a fost înregistrată, fără ca persoanele prezente să fie informate.

„A gafat-o, asta ca să spun clar, i-am zis și atunci, dar chestia e că decizia este de aiurea pentru că nu a fost și timp. S-a înregistrat ceva în birou în timp ce vorbeam noi, s-a trimis la București ca și cum ar fi fost în cadrul unei ședințe publice. Ori, de fapt, a fost o înregistrare fără acordul nimănui, dar care la Biroul Național a fost declarată ca fiind într-o ședință publică, de aia nu e OK, strict procedural nu sunt de acord”, a sus Andrei Drancă, președinte USR Botoșani

Ady Hobjilă a arătat că nu dorește să comenteze incidentul deoarece își pregătește contestația.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.