Scandal monstru după despărțirea dintre Gheorghe Turda și Voicu Nicoleta: ”Nu ți-e rușine obrazului?”

Fapt ce a scos-o din sărite pe fosta sa, solista Voicu Nicoleta care i-a arătat obrazul lui Turda. ”Nu ți-e rușine obrazului?, a răbufnit artista care consideră că, de la încheierea relației pe care a avut-o cu solistul cu 23 de ani mai în vârstă decât ea, acesta ”a întrecut orice limită a bunului simț”

”Am ascultat inepțiile acestui om, cu care face turul televiziunilor pe 2021, dar a întrecut orice limită a bunului simț. Din declarațiile lui în emisiune: «Cea de-a doua care se lăuda tot timpul și punea pe tapet ideea că ea e dintr-o familie înstărită și susținută. Eu n-am verificat treaba asta….!» Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jignești familia în halul asta?! Nu ți-e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?! Ai fost respectat, ai stat la masă, ai intrat într-o curte și casă curată ca grădina lui Dumnezeu. Toata viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule! Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul asta?”, a tunat solista deranjată de cele spuse de Gheorghe Turda care, în urmă cu un an, tot el a amenințat că o cheamă în instanță din cauza afirmațiilor denigratoare la adresa sa.

Actrița Oana Ștefănescu a murit! Avea 60 de ani

”De la oameni ca tine mi se trag toate necazurile pe lumea asta. Mi-au năpădit bălăriile umane curtea părintească. Eu din punct de vedere pecuniar nu te-am căutat niciodată, tu m-ai exasperat două luni cu mesaje și telefoane”, a adăugat cântăreața.

”Da i-am făcut, pentru că nu se potolește! E a doua notificare pe care i-o adresez, iar dacă nu se potolește, ne vedem la tribunal. Sunt niște relații care au fost între doi parteneri. Nu mai merge treaba, nu mai merge, la revedere. Comentează și niște intimități din familie și de copiii mei și de nepoții mei”, și-a justificat demersul de a o chema în instanță pe fosta sa, Gheorghe Turda

Voicu Nicoleta și Gheorghe Turda au avut o relație sentimentală timp de doi ani care s-a încehiat cu multe șicane reciproce.

Dan Negru lămurește de ce i s-a pus pecetea de zgâcit. ”Prietenii mi-au consolidat faima asta şi chiar mi-e de folos”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed