x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(16) "instant-articles"

Se caută om la biscuiți! Salariul este de 44.000 de euro

Un degustător de biscuiți ar putea câștiga enorm în Scoția.

Autor: Mihai Voican | Sursa: OBSERVATOR NEWS | Publicat: 16.10.2020, 16:02

O companie din Scoția oferă nu mai puțin de 44.000 de euro pentru un degustător profesionist de biscuiți. La prima vedere, pare meseria perfectă, însă cerințele sunt înalte.

Firma Border Biscuits este în căutarea unui “maestru” care să conducă o echipă către dezoltarea unor noi sortimente de biscuiți. Practic, job-ul constă în degustarea diferitelor formule de biscuiți, până când se realizează un produs cu adevărat gustos.

Pentru 40.000 de lire pe an, aproximativ 44.000 de euro, angajatul va lucra 40 de ore pe săptămână mestecând biscuite după biscuite, în căutarea rețetei ideale.

 

Guvernul NU vrea o altă STARE DE URGENȚĂ: Nu vrem să ajungem la un “lockdown”

 

 

“Căutăm pe cineva care are aptitudinile, expertiza și experiența de a înainta obsesia Border pentru calitate. Așa că, dacă știi ce e de făcut pentru a face un biscuite excepțional, vrem să te cunoaștem”, se arată în anunțul companiei, potrivit Mirror Online.

Din nefericire, nu este de ajuns ca maestrul în biscuiți să se declare mulțumit de un produs sau altul, ci este necesară o diplomă în știința alimentației sau nutriție. De asemenea, se cere o cunoaștere profundă a “științei biscuiților” și a procesului de fabricație.

 

ALERTĂ în PNL. Doi deputați au ajuns la ATI. Cum s-au infectat?

 

 

Compania din Lanark, Scoția, oferă, desigur, biscuiți gratis, o parte din profit și 35 de zile de concediu plătit.