ESTE OFICIAL! Se întorc marile FESTIVALURI MUZICALE, cu mii de spectatori. Singura CONDIȚIE impusă participanților!

Se întorc marile festivaluri muzicale, cu mii de spectatori. Singura condiție, toți participanții trebuie să fie vaccinați.

Vicepremierul Dan Barna a anunțat astăzi posibilitatea organizării de mari festivaluri muzicale în perioada verii. ”Da, vara vine cu încă nişte relaxări pentru că cifrele continuă să se îmbunăţească referitoare la răspândirea pandemiei şi la numărul de persoane afectate. Una dintre ele este cea pe care am susţinut-o şi eu de câteva zile, aceea legată cu posibilitatea de a avea concerte, festivaluri, evenimente cu număr mare de oameni, nu doar cu acele limitări care există în prezent, condiţia fiind ca acele persoane să fie vaccinate. Este un lucru firesc, e cumva o dezvoltare a proiectelor-pilot pe care le-am văzut şi în alte state europene”, a explicat Dan Barna care a mai precizat că există deja un acord de la CNSU (Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor)  în acest sens.

Anda Adam, POZE de zeci de mii aprecieri, în câteva ore. Își promovează afacerea, costumele de baie, creații proprii

Se întorc marile festivaluri muzicale! „Am prezentat un calendar al relaxărilor – 1 iunie, 1 iulie, 1 august. Ne ţinem de acest calendar. În şedinţa următoare de Guvern – cred că şedinţa o să fie joi sau vineri – vom avea măsurile pentru 1 iunie. Dacă este nevoie să ajustăm şi pentru celelalte perioade, vom ajusta acum. Am avut discuţii (…) cu cei care sunt afectaţi direct, vom îmbunătăţi unele dintre măsuri în funcţie de aceste discuţii”, a afirmat marți, Florin Cîţu.

Marile festivaluri din România au fost afectate grav de condițiile impuse de  criza medicală, implicit de pandemie, dar și de ambiguitatea reglementărilor autorităților. Până la anunțul făcut astăzi de Dan Barna, organizatorii unui mare festival au anunțat că nu mai pot face nimic pentru a respecta un lineup artistic pentru data anunțată inițial. Este vorba de Electric Castle, Cluj-Napoca. Un alt mare festival ce urma să aibă loc în vară, Neversea,  s-a ”mutat” pentru toamna a.c., la o dată ce nu a fost comunicată.

Surorile Gabor trăiesc în lux însă și-au înmormântat tatăl cu bani de la stat. Cât au încasat de la Casa de Pensii

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed