Selly, buget de nabab: ”Cheltui lunar între 10.000 de euro și…”

Selly are buget de nabab în noua sa viață, aceea de finanțator și producător de filme! Vârsta de 22 de ani, împlinită recent, l-a prins pe puștiul care a făcut bani serioși din a-și prezenta propria viață pe YouTube, cu contul încărcat.

A dat lovitura cu lung metrajul ”Romina VTM”, o producție comercială controversată, dar care a avut încasări trâmbițate de peste două milioane de euro. Finanțator pentru producții ce s-au bucurat de mare succes în cinematografe, dar și pe Netflix (”5GANG: Un altfel de Crăciun”, ”Tabăra”), succesele lui Andrei ”Selly” Șelaru au ajuns la urechile lui Denise Rifai, care s-a dovedit curioasă de ”salariul” fostului vlogger.

”Pe plan personal, excluzând cheltuieli de producție, costurile pe care le au firmele mele, cred că între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. N-aș ști să spun o sumă exactă. Cu siguranță mult, însă sunt sume pe care mi le permit și încerc să fiu pe cât posibil cumpătat. Poate nu pare după sume, însă în momentul în care te obișnuiești cu un anumit stil de viață, tinzi să îl menții și banii se cheltuie mai ușor decât ai crede”, i-a răspuns Selly, multimilionar și în subscriberi și vizualizări You Tube.

Selly, buget de nabab: ”Cheltui lunar între 10.000 și 20.000 de euro. Încerc să fiu cît de cumpătat posibil”

”Încerc să fiu cât de cumpătat posibil. Cheltui bani pe mâncare, pe chirie, pe vacanțe, pe transport, pe benzină. Am o viață destul de plictisitoare, dacă cineva ar fi să urmărească ce fac într-o zi, nu s-ar gândi că aș cheltui sume atât de mari de bani. Într-o zi obișnuită din viața mea mă îmbrac, mă duc la birou, stau acolo până seara, mănânc la restaurant o dată sau de două ori, vin acasă și mă culc. Am puține vacanțe pe an însă cheltuielile se adună”, povestește Selly.

Nicu Covaci pleacă în turneu, însă de cinematografe! Legendarul muzician își prezintă și el ”Povestea” sa, așa cum au făcut-o, printr-un alt documentar, foștii săi colegi din Phoenix

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed